ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψήφο για τους Έλληνες του εξωτερικού προανήγγειλε ο Μητσοτάκης

Την δυνατότητα να ψηφίζουν όλοι οι Έλληνες που κατοικούν στο εξωτερικό ανακοίνωσε από την Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, τόνισε ότι όποιος Έλληνας πολίτης είναι εγγεγραμμένος σε εκλογικό κατάλογο θα μπορεί να ψηφίζει από τον μόνιμο τόπο κατοικίας του. LIVE η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη...
Ψήφο για τους Έλληνες του εξωτερικού προανήγγειλε ο Μητσοτάκης

Την δυνατότητα να ψηφίζουν όλοι οι Έλληνες που κατοικούν στο εξωτερικό ανακοίνωσε από την Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, τόνισε ότι όποιος Έλληνας πολίτης είναι εγγεγραμμένος σε εκλογικό κατάλογο θα μπορεί να ψηφίζει από τον μόνιμο τόπο κατοικίας του.

LIVE η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Πρόκειται όπως είπε για μία διευκόλυνση που παρέχεται σε πολλές χώρες αλλά όχι στην Ελλάδα (πρόκειται για την επιστολική ψήφο).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι θα καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς για να τους ενημερώσει για την πρωτοβουλία ώστε να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού. Ενώ για να περάσει η επιστολική ψήφος από την Βουλή (προσδιόρισε ότι αυτό θα γίνει στο τέλος του έτους) χρειάζονται 200 θετικές ψήφοι.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψήφο για τους Έλληνες του εξωτερικού προανήγγειλε ο Μητσοτάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.