ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψινάκης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος, χρειάζομαι επειγόντως διακοπές» (vid)

Τι δήλωσε ο δήμαρχος Μαραθώνα, στο τρισάγιο για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου.
Ψινάκης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος, χρειάζομαι επειγόντως διακοπές» (vid)

Διακοπές δήλωσε πως χρειάζεται ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Την πρόθεσή του να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον δήμο Μαραθώνα  εξέφρασε ο Ηλίας Ψινάκης, κατά τη διάρκεια του τρισάγιου που τελέστηκε στην Αργυρά Ακτή για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου.

«Δεν πρόκειται να είμαι υποψήφιος, χρειάζομαι επειγόντως διακοπές. Θα εκτελέσω την αποστολή μου και μετά, χρειάζομαι διακοπές» έσπευσε να δηλώσει ο Ηλίας Ψινάκης, ενώ ερωτηθείς τι θα έπραττε αν δεν είχε προηγηθεί η τραγωδία στο Μάτι, απάντησε ότι «δεν ξέρω».

«Θα ξεκουραστώ τέσσερα χρόνια και μετά, αν ζούμε, το βλέπουμε» κατέληξε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στα κοινά.

Ψινάκης: «Η αλήθεια θα φανεί πάρα πολύ σύντομα» (vid)

Ψινάκης: «Μέχρι το τέλος της ζωής μου θα λογοδοτώ σε αυτούς που απώλεσαν τους δικούς τους»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψινάκης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος, χρειάζομαι επειγόντως διακοπές» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
spradmin

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.