ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψωμιάδης για επίθεση σε Μπουτάρη:«Ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος»

«Θέλω τον πολιτικό μου αντίπαλο όρθιο», ανέφερε χαρακτηριστικά
Ψωμιάδης για επίθεση σε Μπουτάρη:«Ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος»

Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, αναφέρθηκε στην επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη, επιρρίπτοντας ευθύνες μόνο στον ίδιο το δήμαρχο, για ό,τι συνέβη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Ψωμιάδης εκτίμησε πως πως η παρουσία του στην εκδήλωση μνήμης για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου προκάλεσε αυτές τις ακραίες αντιδράσεις, ειδικότερα μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει αναφορικά με τον Κεμάλ.

«Καταδικάζω και καταδίκασα όλα αυτά που συνέβησαν εις βάρος του κυρίου δημάρχου. Κατ’ αρχάς είμαι κατά της σωματικής βίας, κατά της χειροδικίας. Από την άλλη θέλω τον πολιτικό μου αντίπαλο όρθιο» ανέφερε ο πρώην περιφερειάρχης και συμπλήρωσε:

«Ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο Μπουτάρης, ο οποίος με την παρουσία του προκάλεσε. Για αυτή τη δήλωση για τον Κεμάλ δεν άκουσα ποτέ κανέναν πολιτικό να καταδικάσει αυτό που είπε», πρόσθεσε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψωμιάδης για επίθεση σε Μπουτάρη:«Ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.