ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πτώση αεροπλάνου στη Φωκίδα με δύο νεκρούς (vid)

Το μονοκινητήριο κατέπεσε υπό αδιευκρίνιστους λόγους – Ο ένας επιβαίνων σκοτώθηκε αμέσως και ο δεύτερος υπέκυψε στα τραύματά του στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου
Πτώση αεροπλάνου στη Φωκίδα με δύο νεκρούς (vid)

Υπό αδιευκρίνιστους λόγους έπεσε στην περιοχή Σκάλωμα στη Φωκίδα ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο στοιχίζοντας τη ζωή του και των δύο επιβαινόντων.

Το αεροπλάνο κατέπεσε ουσιαστικά πάνω στον δρόμο, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, κάτι που ενδεχομένως να μπορεί να ερμηνευτεί ως μία απέλπιδα προσπάθεια του πιλότου να το προσγειώσει.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο αεροπλάνο επέβαιναν δύο άνθρωποι, εκ των οποίων ο ένας πέθανε και ο δεύτερος απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο και ο δεύτερος επιβαίνων άφησε την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, αφού ήταν πολύ βαριά τραυματισμένος και υπέκυψε.

Μέχρι αυτή την ώρα, τα αίτια της πτώσης παραμένουν άγνωστα…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πτώση αεροπλάνου στη Φωκίδα με δύο νεκρούς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.