ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πτώση αεροσκάφους στην Ξάνθη – Δεν υπάρχουν θύματα

Ένας αεροσκάφος κατέπεσε σε κοντινή περιοχή της Ξάνθης για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής – Οι δύο Τσέχοι επιβαίνοντες είναι εκτός κινδύνου
Πτώση αεροσκάφους στην Ξάνθη – Δεν υπάρχουν θύματα

Ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε στην Ξάνθη, το μεσημέρι της Δευτέρας (12/11), αλλά ευτυχώς και οι δύο επιβαίνοντες είναι εκτός κινδύνου.

Η πτώση του αεροσκάφους καταγράφηκε λίγο πριν από τις 14:00 της Δευτέρας (14/11), στο αεροδρόμιο του Ζυγού έξω από την Ξάνθη.

Το μονοκινητήριο, στο οποίο επέβαιναν δύο Τσέχοι, ο πιλότος και ο συνεπιβάτης του, επιχειρούσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο, όταν κάτι δεν πήγε καλά και για άγνωστο λόγο κατέπεσε σε κοντινή περιοχή.

Οι δύο επιβαίνοντες διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Ξάνθης, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους, αλλά ακόμη δεν υπάρχει ακριβής διάγνωση της κατάστασής τους.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο είναι η έδρα της τοπικής αερολέσχης και χρησιμοποιείται κυρίως από ελαφρά σκάφη. Επίσης, ένα αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί τα τελευταία χρόνια, όταν ένα ελαφρύ σκάφος είχε καταπέσει στην εθνική οδό δίπλα από το διάδρομο προσγείωσης απογείωσης

Πληρωμή 1,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Καβάλα: Εν αναμονή του πορίσματος για τα αίτια κατάρρευσης της γέφυρας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πτώση αεροσκάφους στην Ξάνθη – Δεν υπάρχουν θύματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.