ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά Μάτι: Λιμενικοί,στρατιωτικοί και ο 65χρονος ανάμεσα στους 29 υπόπτους

Ο άνδρας φέρεται να ξεκίνησε την πυρκαγιά καίγοντας ξερά χόρτα
Πυρκαγιά Μάτι: Λιμενικοί,στρατιωτικοί και ο 65χρονος ανάμεσα στους 29 υπόπτους

Ως ύποπτοι για εξηγήσεις καλούνται στρατιωτικοί, λιμενικοί & ο 65χρονος προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις και την δική τους άποψη –ως ύποπτοι – για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου έδωσαν το «παρών», ύποπτοι και συνήγοροι στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να μελετήσουν την 6.000 σελίδων δικογραφία και στη συνέχεια να δώσουν τις εξηγήσεις τους.

Ανάμεσα στους υπόπτους βρίσκονται και στρατιωτικοί και λιμενικοί αλλά και ο 65χρονος που φέρεται πως

Μεταξύ των προσώπων που έλαβαν κλήση από τους εισαγγελείς για ανωμοτί κατάθεση είναι η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, οι δήμαρχοι  Ηλίας Ψινάκης και ο Ευ. Μπουρνούς αλλά και ο πρώην γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Καπάκης, ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σωτήρης Τερζούδης, ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Να σημειωθεί πως οι προθεσμίες που δόθηκαν ξεκινούν από τις 2 Νοεμβρίου και φθάνουν μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου.

Στον εισαγγελέα οι «ύποπτοι» για τη φονική φωτιά στο Μάτι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πυρκαγιά Μάτι: Λιμενικοί,στρατιωτικοί και ο 65χρονος ανάμεσα στους 29 υπόπτους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.