ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά στο Μάτι: Στη Βουλή η μήνυση κατά Τόσκα και Σκουρλέτη

Τη μήνυση είχε καταθέσει προ ολίγων εβδομάδων η Βαρβάρα Φύτρου
Πυρκαγιά στο Μάτι: Στη Βουλή η μήνυση κατά Τόσκα και Σκουρλέτη

Από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου πήρε το δρόμο για τη Βουλή η μήνυση που είχε καταθέσει η Βαρβάρα Φύτρου μερικές εβδομάδες πριν κατά του Νίκου Τόσκα και του Πάνου Σκουρλέτη.

Πρόκειται για τη σύζυγο του Γρηγόρη Φύτρου και μητέρα των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, την 23η Ιουλίου.

«Οι ευθύνες είναι εγκληματικές και τα στοιχεία αδιάσειστα ότι έχει τελεστεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση ή με ενδεχόμενο δόλο» υποστηρίζει ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Β. Φύτρου.

Να σημειωθεί ακόμα πως η μήνυση, στοχοποιεί και την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, τον τέως γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Ιωάννη Καπάκη, αλλά και τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, το Σωτήρη Ταρζούδη, τέως αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και τον Κωνσταντίνο Τσουβάλα, τέως αρχηγό της ΕΛΑΣ.

Τέλος ο πληρεξούσιος δικηγόρος ζητά τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών για πολιτικά πρόσωπα από τη Βουλή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πυρκαγιά στο Μάτι: Στη Βουλή η μήνυση κατά Τόσκα και Σκουρλέτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.