ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά ξέσπασε στην Αμαλιάδα

Η φωτιά είναι σε δασική έκταση και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ένας αεροσκάφος κι ένα ελικόπτερο – Πραγματοποιήθηκε μερική εκκένωση του οικισμού Δαφνιώτισσα
Πυρκαγιά ξέσπασε στην Αμαλιάδα

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (14:00) σε δασική έκταση στην περιοχή Δαφνιώτισσα στην Αμαλιάδα.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η Πυρσοβεστική έχουν κινητοποιηθεί 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εκκενωθεί ένα μέρος των κατοίκων του οικισμού Δαφνιώτισσα, αλλά ο Δήμαρχος Ηλίδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ διευκρίνισε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κίνδυνος για το χωριό και η μερική εκκένωση πραγματοποιήθηκε αφορούσε κυρίως άτομα με προβλήματα υγείας.

Μεταξύ άλλων είπε: «Κύριο μέλημά μας είναι η φωτιά που καίει σε δασική έκταση να μην απειλήσει την κατοικημένη περιοχή. Υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, τόσο επίγειες όσο και εναέρια μέσα».

Σαραγόσα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς

Μάτι: Η πρώτη κατεδάφιση «κόκκινου» κτιρίου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πυρκαγιά ξέσπασε στην Αμαλιάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.