ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Rafale: Tι δουλειά έχει το σήμα της ΝΔ, στα αεροσκάφη που αγοράστηκαν με χρήματα του Ελληνικού λαού;

Ψηφοθηρική φιέστα με τα λεφτά των Ελλήνων κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που ανέβασε σποτ για την άφιξη των 6 πρώτων Rafale όπου εμφανίζεται... σήμα της ΝΔ.
Rafale: Tι δουλειά έχει το σήμα της ΝΔ, στα αεροσκάφη που αγοράστηκαν με χρήματα του Ελληνικού λαού;

Ενώ ήρθαν στην Ελλάδα τα πρώτα έξι μαχητικά αεροσκάφη Rafale της Πολεμικής Αεροπορίας, ο τρόπος που χειρίστηκε την προβολή της απόκτησης τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δείχνει πως μάλλον δεν πιστεύει πως ζούμε σε μια Ελληνική δημοκρατία, άλλα σε μια Μητσοτακική κομματοκρατία.

Πως αλλιώς να εξηγηθεί το βίντεο που δημοσίευσε στα social media ο πρωθυπουργός για να διαφημίσει τα αεροσκάφη, και στο τέλος του εμφανίζεται φαρδύ – πλατύ το λογότυπο της ΝΔ; Τι σχέση έχει η καταχρεωμένη ΝΔ με την αγορά των Rafale με χρήματα του Ελληνικού λαού και γιατί σφετερίζονται μια αγορά εθνικού συμφέροντος, επιχειρώντας να την «καπελώσουν» με κομματικά χρώματα;

Το πατριωτικό και το εθνικό συμφέρον είναι πολύ πιο πάνω από τα μικροπολιτικά συμφέροντα των παρατάξεων. Η ενίσχυση της δύναμης αποτροπής είναι κατάκτηση όλων των πολιτών, όχι αιτία για να κομπάζει «με ξένα κόλλυβα» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επιχείρηση κομματικής ταμπελοποίησης των Rafale για λόγους ψηφοθηρίας, έκαναν μέχρι και τον ακούραστο υπέρμαχο της ΝΔ, Άρη Πορτοσάλτε να εκφράσει την έντονη διαφωνία του (!) με αυτό το εξόφθαλμο επικοινωνιακό φάουλ:

«Το βιντεάκι με την υπογραφή ΝΔ ή φωνάζει εκλογές ή φωνάζει λάθος. Ας το αποφασίσει το κοινό. Διότι δεν μπορεί στα Rafale να βάζεις από κάτω ΝΔ. Συγγνώμη κιόλας» σχολίασε με φανερό εκνευρισμό ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. Για να συμπληρώσει ο Δημήτρης Οικονόμου: «εγώ νομίζω ότι φωνάζει το δεύτερο, το λάθος. Ακούω ότι υπάρχει μια ενόχληση γι’ αυτό».

Το σίγουρο είναι πως είτε αυτό το ατόπημα φωνάζει «εκλογές», είτε φωνάζει «λάθος», δείχνει τον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης την εξουσία που του έχει δοθεί από τον λαό. Να χρησιμοποιείται η αμυντική περιουσία της Ελλάδας ως τροφή για την εγωπάθεια ενός πρωθυπουργού που έχει την εντύπωση πως η πατρίδα μας, ζει και αναπνέει στους ρυθμούς της παράταξης του.

Η απόκτηση των Rafale είναι προς τιμήν του καταδυναστευμένου Ελληνικού λαού, που περνά μια δωδεκαετία μνημονίων, άγριας φορολογίας και οικονομικής ισοπέδωσης από τρόικες εξωτερικού και εσωτερικού, και παρόλα αυτά με πατριωτικό αίσθημα βάζει ακόμα «πλάτη» για την αναγκαία αμυντική ενίσχυση της χώρας. Οτιδήποτε άλλο εκτός από το σήμα της Ελληνικής Δημοκρατίας, είναι απαράδεκτο να φιγουράρει σε βίντεο αγοράς αμυντικού εξοπλισμού.

Πόσο μάλλον να στήνονται ολόκληρες κομματικές φιέστες πάνω στα χρήματα του εξουθενωμένου Έλληνα πολίτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Tι δουλειά έχει το σήμα της ΝΔ, στα αεροσκάφη που αγοράστηκαν με χρήματα του Ελληνικού λαού;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.