ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρε Βελόπουλε, πλάκα μας κάνεις; (video)

Κυριάκος Βελόπουλος. Νέα μόδα. New entry στην πολιτική σκηνή. Ρε τι τραβάμε, ρε τι άλλο θα δούμε και τι άλλο θα ακούσουμε. Ήταν καλεσμένος στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 από τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ρε Βελόπουλε, πλάκα μας κάνεις; (video)

Κυριάκος Βελόπουλος. Νέα μόδα. New entry στην πολιτική σκηνή. Ρε τι τραβάμε, ρε τι άλλο θα δούμε και τι άλλο θα ακούσουμε. Ήταν καλεσμένος στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 από τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δεν είναι εύκολο να προσπεράσουμε τον τρόπο με τον οποίο έκανε τις πάσες ο γνωστός δημοσιογράφος. Μιλάμε για τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ενδεχομένως ο πιο έμπειρος στον να κάνει πολιτικές συζητήσεις. Αρκεί να θέλει. Να τα πούμε όπως έγιναν. Το περίγραμμα ήταν αβανταδόρικο για τον πρόεδρο της ελληνικής λύσης. Τι «ο λιγότερο προβεβλημένο» τον είπε, τι «πλέον δεν μπορεί να σας αγνοήσει κανείς», τι «ευχάριστη θετικά έκπληξη». Όπα ρε Χατζηνικολάου. Ποιος χάρηκε δηλαδή ακριβώς, για πες μας.

Και σε μια τελική ανάλυση, αφήσατε τα περιφερειακά κανάλια να τον κάνουν… φίρμα. Άσε τον λίγο να εκτεθεί. Τον ψήφισε ο κόσμος και μάλιστα με ποσοστό πάνω του 4% στις Ευρωεκλογές. «Θα πάτε»; Τον ρωτάει ο κεντρικό παρουσιαστής του ΑΝΤ1. Λες και είναι η Ευρωβουλή κάνα κοσμικό event και τον ρωτάει αν θα παραστεί; Και να ο άλλος ο… κονιόρδος. «Που να πάω, έχω επιχειρήσεις. Δηλαδή ντάξει, κάποιες είναι στο εξωτερικό, αλλά έχω κι εδώ στην Ελλάδα». Το έπιασε Έλληνα ψηφοφόρε; Εξωτερικό.

Ας πούμε και τα καλά. Προσπάθησε επίμονα ο Χατζηνικολάου να εκμαιεύσει ένα «τι κόμμα είναι η Ελληνική λύση;», αλλά καθαρή απάντηση δεν πήρε. Παρότι ρώτησε πολλές φορές και ποικιλοτρόπως. Λίγο από όλα. Ο Κυριάκος Βελόπουλος πέταξε την μπάλα στην εξέδρα.

Κυριάκος Βελόπουλος

«Πήραμε απ’ όλους τους χώρους. ΑΝΕΛ, Ένωση Κεντρώων, Χρυσή Αυγή, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και  Ποτάμι», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος

«Είμαι συντηρητικός, δεν είμαι προοδευτικός. Και κυρίως είμαι υπέρ μίας Ελλάδας που θα είναι κράτος – έθνος. Αυτή είναι η αντίληψή μου», πρόσθεσε.

Ερωτώμενος αν ανήκει στην ίδια ευρωπαϊκή «οικογένεια» που ανήκουν η Λεπέν, ο Σαλβίνι και ο Όρμπαν, ο κ. Βελόπουλος σημείωσε: «Ψηλαφίζοντας λίγο δημοσιογραφικά τις απόψεις των ανθρώπων αυτών συμφωνώ στα περί λαθρομεταναστών. Διαφωνώ με την κυρία Λεπέν σε πολλά περί των ναζιστών, άρα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Όταν θα πάμε εκεί θα δούμε τι πρεσβεύει ο καθένας. Υπάρχει και η ομάδα των Ευρωσκεπτικιστών από την Αγγλία. Το βλέπω πιο θετικά. Αυτά τα πολύ ναζιστικά εμένα με βρίσκουν κάθετα αντίθετο».

Εντάξει όμως. Ξεκαθάρισε πως τα πολύ ναζιστικά δεν του αρέσουν. Τα πολύ. Πλάκα μας κάνεις ρε Βελόπουλε;

Follow sportime.gr 

Δείτε τη συνέντευξή του στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρε Βελόπουλε, πλάκα μας κάνεις; (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.