ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρελάνς υγειονομικής τρομοκρατίας από ειδικούς – Γ. Παυλάκης: Ξεκίνησε νέο κύμα – Όλοι οι εμβολιασμένοι θα κολλήσουν

Κλίμα τρομολαγνείας και πάλι. «Κάποιοι δεν πείθονται με το καλό» είπε ο Γιώργος Παυλάκης - «Επικίνδυνο, πρώιμο καλοκαιρινό κύμα» βλέπει ο Νίκος Τζανάκης.
Ρελάνς υγειονομικής τρομοκρατίας από ειδικούς – Γ. Παυλάκης: Ξεκίνησε νέο κύμα – Όλοι οι εμβολιασμένοι θα κολλήσουν

Γιώργος Παυλάκης: Έναν νέο γύρο τρομοκρατίας και υγειονομικής υστερίας ξεκινούν οι γνωστοί κινδυνολόγοι «ειδικοί» καταμεσής του καλοκαιριού, ζητώντας επαναφορά μέτρων και μαζικό εμβολιασμό.

Ο «ειδικός» στην εισήγηση δυστοπικών μέτρων Γιώργος Παυλάκης που πριν λίγο καιρό… εκθείαζε τα απάνθρωπα lockdown της Σαγκάης και έλεγε πως οι κινέζοι δυσφημούνται χωρίς… λόγο, τώρα ισχυρίζεται πως εξαπλώνεται ένα επικίνδυνο επιδημικό κύμα και δήλωσε πως κάποιοι δεν πείθονται με το… καλό (άρα πρέπει να πειστούν με το ζόρι) και πως η μάσκα πρέπει να ξαναγίνει υποχρεωτική:

«Υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν πείθονται με το καλό και με λογικά επιχειρήματα. Υποχρέωση της πολιτείας είναι να προστατεύσει τη δημόσια υγεία και σε αυτήν την φάση η μάσκα είναι υποχρεωτική. Αυτό είναι παγκόσμιο λάθος (σ.σ. το ότι κατά τον κ.Πλεύρη η Ελλάδα ακολουθούσε τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες). Δυστυχώς και ο ανταγωνισμός για μια επάνοδο της οικονομίας και ιδίως των ταξιδιών και του τουρισμού, κάνει όλους να τρέχουν πίσω από αυτούς που ανοίγουν πρώτοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό.

Το κύμα έχει ήδη αρχίσει αρκετά βίαια. Είναι καρμπόν του τι έγινε πέρυσι το καλοκαίρι με τη Δέλτα. Η Όμικρον 5 εμφανίστηκε μερικές εβδομάδες νωρίτερα. Τα κρούσματα στην κοινωνία δεν μετριούνται καλά. Το Όμικρον 5 είναι καινούργιος ιός. Καταστρατηγεί τα εμβόλια που ξέρουμε. Όλοι οι εμβολιασμένοι θα κολλήσουν την Όμικρον 5 και μπορεί να βρεθούν στο νοσοκομείο. Φαίνεται ότι είναι βαρύτερος ιός. Αφήνει χρόνια νοσήματα στους ασθενείς η παραλλαγή Όμικρον 5 είναι χειρότερη», είπε ο Γιώργος Παυλάκης.

Τη στιγμή που ο Γιώργος Παυλάκης παραδέχεται πως όλοι οι εμβολιασμένοι θα κολλήσουν τη νέα μετάλλαξη (άρα παραπλανήθηκαν στο ότι οι νέες δόσεις θα τους παρείχαν κάποια σοβαρή προστασία) ζητά μια επανάληψη του «έργου», δηλαδή ξανά υποχρεωτικό εμβολιασμό, ξανά υποχρεωτική μασκοφορία και επιβολή όλων αυτών των μέτρων που απέτυχαν παταγωδώς και μας έφεραν στον τραγικό απολογισμό των 30.000 θανάτων ως τώρα.

Και όλα αυτά τα εισηγείται προκαταβολικά ο «ειδικός» χωρίς να υπάρχει καν εμβόλιο που να καλύπτει τις νέες μεταλλάξεις, και αναρωτιέται κανείς προς τι αυτή η επιχείρηση κατατρομοκράτησης. Έως τώρα τα εμβόλια απέτυχαν να ανακόψουν τα κύματα της πανδημίας και είναι χαρακτηριστικό πως πλέον στις ΜΕΘ Covid, τα ποσοστά εμβολιασμένων ξεπερνούν σταθερά τον αριθμό των ανεμβολίαστων.

«Κίνδυνο» βλέπει και ο Τζανάκης

Στο ίδιο τρομολαγνικό μήκος κύματος κινήθηκε και ο Νίκος Τζανάκης (με σχετική εμπειρία δυόμιση ετών στη δημιουργία κλίματος πανικού) ο οποίος δήλωσε πως: «Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ένα επικίνδυνο, πρώιμο και καλοκαιρινό κύμα. Είμαστε σε ένα 6ο πανδημικό κύμα, το οποίο δεν το μετράμε καλά». Ενώ πρόσθεσε ότι: «η Όμικρον με την Όμικρον 5 είναι πολύ διαφορετικοί ιοί. Υπάρχουν περιπτώσεις εμβολιασμένων με έντονα συμπτώματα. Έχουμε ένα μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας μας που δεν θα μπορέσει ποτέ να προστατευθεί πλήρως. Δεν έχει τέλος αυτή η ιστορία».

Η πραγματικότητα φαίνεται πως δεν βρίσκεται ούτε στους άστοχους πολιτικούς χειρισμούς του υπουργείου Υγείας, ούτε στην τρομοκρατική ρητορική των τηλε – «ειδικών». Ούτε ο ιός μας εγκατέλειψε για να πάει… διακοπές για καλοκαίρι, άλλα ούτε υπάρχει λόγος για πανικό και άναρθρες κραυγές να επαναληφθούν όλα τα απολυταρχικά μέτρα που μας οδήγησαν ως τον γκρεμό. Ο κόσμος εξαπατήθηκε για μήνες από βαρύγδουπες εγγυήσεις «ειδικών» και πολιτικών, πως οι νέες δόσεις θα έφερναν τέλος στην πανδημία. Αντ’ αυτού ακούνε σήμερα τους «ειδικούς» του τρόμου, να λένε με ένα στόμα πως όλοι οι εμβολιασμένοι θα κολλήσουν και μάλιστα με έντονα συμπτώματα μερικές φορές.

Ο κόσμος κουράστηκε από το αφήγημα του «κάντε νέα δόση κάθε μερικούς μήνες για να είστε ασφαλείς» και όσο και να κινδυνολογούν οι «ειδικοί», από την στιγμή που δεν δίνουν πειστικές απαντήσεις για την έως τώρα αναποτελεσματικότητα των εμβολίων, δεν μπορεί να έχει κανένα ειδικό βάρος ο λόγος τους.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρελάνς υγειονομικής τρομοκρατίας από ειδικούς – Γ. Παυλάκης: Ξεκίνησε νέο κύμα – Όλοι οι εμβολιασμένοι θα κολλήσουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.