ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ρεσιτάλ» αναλγησίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Χαμογελαστός «επιθεώρησε» τα συντρίμμια της Κρήτης, πίνοντας ρακή και μασώντας γραβιέρα! (vid)

Κυριολεκτικά... «από άλλο πλανήτη» προσγειώθηκε ο πρωθυπουργός στη Κρήτη, για να επισκεφθεί τους πληγέντες από τον τρομακτικό σεισμό τρώγοντας... κεράσματα και επαναλαμβάνοντας πως «θα τα φτιάξουμε όλα»!
«Ρεσιτάλ» αναλγησίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Χαμογελαστός «επιθεώρησε» τα συντρίμμια της Κρήτης, πίνοντας ρακή και μασώντας γραβιέρα! (vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ενώ η γη της Κρήτης ακόμα τρέμει, οι σεισμόπληκτοι μετρούν τις πληγές τους και πολίτες με κατεστραμμένα από τον σεισμό σπίτια, κοιμούνται καταγής σε αντίσκηνα, ο πρωθυπουργός κατέφθασε από τη Γαλλία και με τη συμπεριφορά του έδειξε πως δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Στο απίστευτο βίντεο με την επίσκεψη της συνοδείας του στο Χουδέτσι Αρχάνων Αστερουσίων, ο πρωθυπουργός εμφανίζεται σαν… χαρούμενος ταξιδευτής, να είναι εξαιρετικά ευδιάθετος, να χαμογελά, να χαριεντίζεται με κατοίκους, να επαναλαμβάνει πως «θα τα φτιάξουμε όλα», να πίνει ρακή και να δοκιμάζει κρητικό τυρί, λες και πήγε εκεί για να κάνει τουρισμό!

Δύσκολα θα μπορούσε να ξεχωρίσει κάποιος αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στην Κρήτη για να συμπαρασταθεί στη δοκιμασία των συμπολιτών του ή αν πήγε για προεκλογική περιοδεία και ταξιδάκι αναψυχής! Αδιανόητο πρωθυπουργός της χώρας να επιθεωρεί πληγείσες περιοχές, πίνοντας ρακές και δοκιμάζοντας γραβιέρες! Βρίσκεται σε άλλο πλανήτη.

Το πρωτοφανές «σόου» αναλγησίας συνεχίστηκε με τον πρωθυπουργό να προσπαθεί να εντοπίσει νεαρούς για να τους ρωτήσει… αν εμβολιάστηκαν και να προσπαθεί να πείσει όσους δεν το έκαναν!

Ποιος εγκέλαδος; Ποια 6 ρίχτερ; Ποιες κατεστραμμένες περιουσίες; Ποιοι άστεγοι; Ποια ζωή που χάθηκε; Το εμβόλιο πρώτα και πάνω απ’ όλα! Ακόμα και περπατώντας ανάμεσα στα συντρίμμια, ο πρωθυπουργός ασχολείται με τον εμβολιασμό!

Ενώ σε άλλο βίντεο, πληγέντες εκφράζουν την απόγνωση τους για τα κατεστραμμένα σπίτια – καταστήματα και τους άστεγους πολίτες που δεν έχουν στρώματα και κουβέρτες, και ο πρωθυπουργός απαντά πως θα ξαναφτιαχτεί η πόλη από την αρχή «σωστά όμως αυτή τη φορά», ρίχνοντας έμμεσα ευθύνες στους σεισμόπληκτους που… δεν έφτιαξαν σωστά τα σπίτια τους!

Αδιανόητες εικόνες από έναν ηγέτη χώρας που μοιάζει να ζει σε άλλο κόσμο, να μην τον ενδιαφέρει να κρατήσει ούτε τα προσχήματα μπροστά στο λαό που δοκιμάζεται και επιδεικνύοντας συμπεριφορά τουρίστα – αποικιοκράτη, να νομίζει πως αρκούν ως συμπαράσταση τα χρήματα από τις ψωρο-ενισχύσεις για τους πληγέντες.

Λίγο ρακή, λίγο γραβιέρα, λίγο «θα τα φτιάξουμε όλα» και ξεμπερδέψαμε..!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ρεσιτάλ» αναλγησίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Χαμογελαστός «επιθεώρησε» τα συντρίμμια της Κρήτης, πίνοντας ρακή και μασώντας γραβιέρα! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.