ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Σε κρίσιμη κατάσταση 33χρονος που χτυπήθηκε από στύλο της ΔΕΗ κατά τη διάρκεια εργασιών

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα στην ευρύτερη περιοχή του Ροδακίνου στα νότια του Ρεθύμνου, όταν ένας 33χρονος άνδρας, χτυπήθηκε από στύλο της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας δεν είναι υπάλληλος της ΔΕΗ, αλλά της εταιρίας που έχει συνάψει σύμβαση με την Επιχείρηση και συμβάλει στο έργο της κατασκευής δικτύων της...
Ρέθυμνο: Σε κρίσιμη κατάσταση 33χρονος που χτυπήθηκε από στύλο της ΔΕΗ κατά τη διάρκεια εργασιών

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα στην ευρύτερη περιοχή του Ροδακίνου στα νότια του Ρεθύμνου, όταν ένας 33χρονος άνδρας, χτυπήθηκε από στύλο της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας δεν είναι υπάλληλος της ΔΕΗ, αλλά της εταιρίας που έχει συνάψει σύμβαση με την Επιχείρηση και συμβάλει στο έργο της κατασκευής δικτύων της ΔΕΗ.

Το ατύχημα φέρεται να έγινε την ώρα που ο εργαζόμενος επιχειρούσε μαζί με συναδέλφους του να εγκαταστήσουν ένα ξύλινο στύλο της ΔΕΗ σε περιοχή του Ροδακίνου. Τότε, ο στύλος και ενόσω ήταν στον «αέρα», φέρεται να μετακινήθηκε και με δύναμη χτύπησε το σώμα του άτυχου άνδρα πετώντας τον κυριολεκτικά στο σταθμευμένο φορτηγό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός ΙΧ μετά από σύγκρουση με φορτηγό

Ο τραυματίας αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου και από κει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, φέροντας τραύματα σε όλο του το σώμα, καθώς και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Άμεσα οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται.

Πηγή: radiolasithi.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρέθυμνο: Σε κρίσιμη κατάσταση 33χρονος που χτυπήθηκε από στύλο της ΔΕΗ κατά τη διάρκεια εργασιών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.