×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Reuters κατά Τσίπρα: «Άφαντος για τρεις ημέρες»


Sportime Team

Reuters κατά Τσίπρα: «Άφαντος για τρεις ημέρες»


Οι χειρισμοί των πολιτικών της χώρας μας αναφορικά με τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική δεν έμειναν ασχολίαστες και από το διεθνή τύπο.

Δημοσίευμα του Reuters, αναφέρθηκε στην έντονη κριτική που δέχτηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τόσο από τους πυρόπληκτους όσο και από την αντιπολίτευση για τα όσα συνέβησαν στις φονικές πυρκαγιές αλλά και τους χειρισμούς της Κυβέρνησης.

Όπως σημείωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κατηγορούνται γιατί δεν ζήτησαν καμία συγγνώμη για την πιο φονική πυρκαγιά στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια κι αναφέρθηκαν στην αποτυχία τους να αποτρέψουν κυριολεκτικά μία τραγωδία.

Mati
Αξίζει να σημειωθεί πως το δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στην ανάληψη πολιτικής ευθύνης από τον Αλέξη Τσίπρα ενώ σχολιάζει πώς για όσους επέζησαν από την κόλαση της Φωτιάς οι λέξεις που είπε ο πρωθυπουργός δεν είχαν απολύτως καμία σημασία και παραθέτει τα λόγια ενός 79χρονου στο καμένο του σπίτι:

«Οι λέξεις είναι ωραίες… αλλά θέλω να πει σε εμένα και εκείνους που καταστράφηκαν, τους φίλους μας… ποιανού λάθος είναι αν δεν είναι δικό του. Έφτασα στα όριά μου».

«Η φωτιά στο Μάτι αποκάλυψε παθογένειες δεκαετιών του ελληνικού κράτους: κτίρια χωρίς άδεια, διάσπαρτα, με την ανοχή του κράτους καθώς οι κυβερνήσεις έκαναν τα στραβά μάτια και τελικά νομιμοποίησαν τα χτισμένα σπίτια για να κερδίσουν ψήφους», υπογράμμισε το Reuters, ενώ έκλεισε λέγοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αόρατος μέχρι την Παρασκευή.Sportime News