Ρεύμα - energycost.gr: Έτσι θα δείτε ποιος πάροχος σας συμφέρει!

Το ηλεκτρικό ρεύμα συνεχίζει να αυξάνεται και τώρα μπορείτε να δείτε ποιος πάροχος είναι ο καλύτερος για εσάς.

Σε δυσμένεια βρίσκονται αρκετοί Έλληνες πολίτες, αφού βλέπουν το ηλεκτρικό ρεύμα να συνεχίζει να αυξάνεται και να μη σταματάει.

Μπορεί για τα καύσιμα και τη βενζίνη να υπάρχει μία ελάχιστη βοήθεια με το Fuel Pass 2, ωστόσο όσον αφορά το ρεύμα, αυτό έχει πάρει την ανιούσα και κανείς δεν ξέρει πού θα σταματήσει.

Έτσι η ερώτηση που δημιουργείται είναι μία. Ποιος είναι ο κατάλληλος πάροχος για τον καθένα και τι προσφέρει αυτός.

Πλέον υπάρχει τρόπος να το μάθετε, μέσω της σελίδας «energycost.gr», η οποία σας ενημερώνει για το κόστος του ρεύματος όπου σας ενδιαφέρον.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σελίδα:

«Το Εργαλείο Σύγκρισης Τιμών, αποτελεί διαδικτυακή εφαρμογή της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, η οποία σχεδιάστηκε, ώστε να αποτυπώνει και να συγκρίνει με τον πληρέστερο δυνατό τρόπο, βάσει των αρχών της διαφάνειας, της προσβασιμότητας στις πληροφορίες και της ανεξαρτησίας στην ενημέρωση, το συνολικό κόστος του ανταγωνιστικού σκέλους των προσφερόμενων τιμολογίων, καθώς και να υπολογίζει και το κόστος των ρυθμιζόμενων χρεώσεων που συναρτώνται με την κατανάλωση ενέργειας».

Το σίγουρο είναι ότι η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει και με τις τιμές στο ρεύμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την κυβέρνηση του, σφυρίζουν αδιάφορα για ακόμα μία φορά.