ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρεύμα: Έτσι καίμε λιγότερο με απλούς τρόπους!

Το ηλεκτρικό ρεύμα όλο και παίρνει την ανιούσα, με όλους μας να πρέπει να βρούμε τρόπους να καίμε λιγότερο.
Ρεύμα: Έτσι καίμε λιγότερο με απλούς τρόπους!

Όλο και πιο δύσκολα γίνεται τα πράγματα για τους πολίτες, που βλέπουν τα πάντα να αυξάνονται, ειδικά το ηλεκτρικό ρεύμα και τα καύσιμα.

Συγκεκριμένα, τα νοικοκυριά είναι σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση, με τον χειμώνα που έρχεται ήδη να κάνει την κυβέρνηση να ψάχνει νέα μέτρα για να αποφύγει την καταστροφή.

Ωστόσο υπάρχουν πράγματα που και εμείς μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να μειώσουμε την κατανάλωση στο σπίτι μας.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιες συσκευές που έχουν την τάση να… φουσκώνουν το ποσό στο ηλεκτρικό ρεύμα και θα πρέπει να τις τσεκάρουμε συνέχεια.

Μερικές από αυτές είναι ο θερμοσίφωνας, ο φούρνος, το αερόθερμο, το πιστολάκι μαλλιών, το μάτι της κουζίνας, ο βραστήρας και άλλα.

Έτσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε το Mega, υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να μειώσουμε το κόστος αυτό.

Πέντε tips για να ρίξουμε το ηλεκτρικό ρεύμα!

  • Μαγείρεμα: Δεν βάζουμε τέρμα το μάτι ποτέ ειδικά όταν έχουμε χρόνο. Δεν ζεσταίνουμε ποτέ στο μεγάλο μάτι (Κέρδος έως 30€ στον εκκαθαριστικό 4μηνου)
  • Θερμοσίφωνας: Τον κλείνουμε μετά από 30 λεπτά (Κέρδος έως 20€ στον εκκαθαριστικό)
  • Πλύσιμο: Πλένουμε στους 30 βαθμούς (Κέρδος έως 15€)
  • Θέρμανση: Κλείνουμε το κουμπί στις συσκευές (Κέρδος έως 10€/μήνα)
  • Πολύμπριζα συνδεδεμένα με συσκευές: Να τα βγάζουμε από τις πρίζες (Κέρδος έως 30€/4μηνο)




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρεύμα: Έτσι καίμε λιγότερο με απλούς τρόπους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.