ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρεύμα – Υπουργός Ενέργειας: Πόσο θα έρχεται ο λογαριασμός ρεύματος αν πληρώσατε 1000 ευρώ

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, μίλησε για το τι αλλάζει στους λογαριασμούς ρεύματος από την 1η Αυγούστου.
Ρεύμα – Υπουργός Ενέργειας: Πόσο θα έρχεται ο λογαριασμός ρεύματος αν πληρώσατε 1000 ευρώ

Ρεύμα: Μέσα από το Sportime διαβάσατε για τα νέα τιμολόγια από 1η Αυγούστου. Αυτή τη φορά, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κρατικές επιδοτήσεις και τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

Όπως ανέφερε, πλέον στους λογαριασμούς θα υπάρχει μια ενιαία τιμή με την οποία θα γίνεται η χρέωση. Για το λόγο αυτό οι εταιρείες θα πρέπει να ανακοινώνουν νωρίτερα τις τιμές για τον μεθεπόμενο μήνα και ειδικά για τον Αύγουστο οι τιμές θα ανακοινωθούν στις 10 Ιουλίου.

Επί των τιμών αυτών θα αφαιρείται και η κρατική επιδότηση. Οι καταναλωτές αφού θα συγκρίνουν τις τιμές θα μπορούν να αλλάζουν πάροχο χωρίς καμιά επιβάρυνση. Οι δε τιμές θα αναρτώνται στις ιστοσελίδες των παρόχων.

Με λίγα λόγια, εκεί που κάποιος θα έπρεπε να πληρώσει 1.000 ευρώ, μετά την επιδότηση θα είχε έναν λογαριασμό της τάξης των 450-480 ευρώ.

Όλα αυτά φυσικά τη στιγμή που έρχεται ένας πολύ δύσκολος χειμώνας με τους πολίτες να βλέπουν να καλπάζει η ακρίβεια, με δελτίο στο ηλεκτρικό ρεύμα και το ζεστό νερό και με δραστική πτώση ακόμα και κάτω από τα 100 δολάρια το βαρέλι στο πετρέλαιο.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρεύμα – Υπουργός Ενέργειας: Πόσο θα έρχεται ο λογαριασμός ρεύματος αν πληρώσατε 1000 ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.