ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρίτα Αντωνοπούλου: «Κάθε φιλί»

Ένα μοναδικό τραγούδι από τη Ρίτα Αντωνοπούλου!
Ρίτα Αντωνοπούλου: «Κάθε φιλί»

Η Ρίτα Αντωνοπούλου παρουσιάζει οπτικοποιημένο το νέο της τραγούδι με τίτλο «Κάθε φιλί» σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Νίκου Αναγνωστάκη.

Το τραγούδι, περιλαμβάνεται στον πρώτο κύκλο τραγουδιών των δύο δημιουργών που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group με γενικό τίτλο «Τα Απρόοπτα».

Τα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύουν εξαιρετικοί ερμηνευτές:

Μίλτος Πασχαλίδης, Ιουλία Καραπατάκη, Σταμάτης Κραουνάκης, Θοδωρής Κοτονιάς, Ρίτα Αντωνοπούλου, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιάννης Κότσιρας, Ασπασία Στρατηγού, Μανώλης Λιδάκης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ελένη Δήμου.

Το τραγούδι «Κάθε φιλί» αποτελεί ένα ακόμα δείγμα του ακατάβλητου δημιουργικού χαρίσματος του Χρήστου Νικολόπουλου που εξακολουθεί να προσθέτει σημαντικά κεφάλαια στην επική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου μας χαρίζει μια βαθιά λυρική ερμηνεία εκφράζοντας με ευαισθησία κάθε συναισθηματική πτυχή των στίχων του Νίκου Αναγνωστάκη που αποτελούν μία σπονδή στην πλούσια παράδοση των μεγάλων στιχουργών του λαϊκού μας τραγουδιού.

Το τραγούδι «Κάθε φιλί» έχει οπτικοποιήσει ατμοσφαιρικά ο Άκης Χρήστου σε ένα music video που κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου έγραψε για τη συνεργασία της με τους δύο δημιουργούς στα «Τα Απρόοπτα»:

«Όταν σε καλούν δημιουργοί όπως ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Νίκος Αναγνωστάκης να ερμηνεύσεις ένα τους τραγούδι απλά πηγαίνεις, με χαρά, χωρίς να κάνεις περιττές ερωτήσεις.

Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου, που μου εμπιστεύτηκαν αυτό το τόσο όμορφο τραγούδι!

Είμαι σίγουρη ότι «Τα Απρόοπτα» θα αποτελέσουν έναν δίσκο αναφοράς για το μέλλον».

Τα «Απρόοπτα» κυκλοφορούν σε συλλεκτική έκδοση βιβλίου & cd από το Ogdoo Music Group και βρίσκονται στις προθήκες των δισκοπωλείων και επιλεγμένων βιβλιοπωλείων.

To βιβλίο που συνοδεύει «Τα Απρόοπτα», περιέχει πλούσιο υλικό με σπάνιες φωτογραφίες, κείμενα, στίχους και λεπτομέρειες της ηχογράφησης.

Τον Μάρτιο, «Τα Απρόοπτα», Κύκλος Α’ θα κυκλοφορήσουν και σε περιορισμένα αντίτυπα αριθμημένων LP σε «βαρύ» βινύλιο 180gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρίτα Αντωνοπούλου: «Κάθε φιλί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.