ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ριτσώνα: Μετανάστες επιτέθηκαν σε γιατρούς λόγω τεστ κορονοϊού!

Υποστήριξαν ότι θα στοχοποιηθούν
Ριτσώνα: Μετανάστες επιτέθηκαν σε γιατρούς λόγω τεστ κορονοϊού!

Ριτσώνα: Ένταση ακολούθησε στο κέντρο παράνομων μεταναστών, όταν γιατροί του ΕΟΔΥ και του ΔΟΜ αφίχθησαν για να τους υποβάλουν σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.

Οι μετανάστες αρνούνταν να το κάνουν, υποστηρίζοντας ότι τα αποτελέσματα δεν θα είναι αληθινά, αλλά πως έχουν σκοπό να τους στοχοποιήσουν.

Ακολούθησε ένταση, με αποτέλεσμα το προσωπικό και οι γιατροί να βγουν εκτός της δομής.

Η κατάσταση εξομαλύνθηκε με την παρέμβαση της αστυνομίας και των υπευθύνων του κέντρου, οι οποίοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν τους παράνομους μετανάστες και να τους γυρίσουν στα δωμάτιά τους.

Το περιστατικό έγινε λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Μάνου Λογοθέτη, γενικού γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο περί «πλήρως συνεργάσιμων» στη Ριτσώνα.

Υπενθυμίζεται πως από το πρωί του Σαββάτου η δομή τίθεται σε υγειονομικό περιορισμό για χρονικό διάστημα 14 ημερών, επειδή μία γυναίκα που γέννησε πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε θετική στον ιό.

Κορονοϊός: Όλες οι τελευταίες ειδήσεις

Την Παρασκευή κάποιοι βγήκαν από τη δομή, όμως έγιναν αντιληπτοί:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ριτσώνα: Μετανάστες επιτέθηκαν σε γιατρούς λόγω τεστ κορονοϊού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.