ΚΟΙΝΩΝΙΑ

River West: Φωτιά στο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος στον Κηφισό

Φωτιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στο πρώτο υπόγειο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος River West, στην Λ. Κηφισού.
River West: Φωτιά στο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος στον Κηφισό

Φωτιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στο πρώτο υπόγειο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος River West, στην Λ. Κηφισού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από ένα παρκαρισμένο ΙΧ και περιορίστηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις σε αυτό, προτού επεκταθεί.
Με εντολή της διεύθυνσης του πολυκαταστήματος εκκενώθηκε άμεσα το πρώτο υπόγειο, καθώς είχε γεμίσει καπνούς.

Λίγο μετά τις 12:30 όμως το πολυκατάστημα άνοιξε ξανά, αφού ενεργοποιήθηκε και το σύστημα της οροφής, η οποία «άνοιξε» ώστε να αεριστεί επαρκώς όλο το κτήριο.
Παραμένει κλειστό για το κοινό μόνο το πρώτο υπόγειο, όπου εκδηλώθηκε η φωτιά.

Η ανακοίνωση του River West:
«Σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου, λίγο μετά τις 11.00 π.μ., εκδηλώθηκε φωτιά σε όχημα σταθμευμένο στο parking του επιπέδου 1 του εμπορικού κέντρου RIVER WEST, η οποία τέθηκε σε άμεσο έλεγχο μετά από τη γρήγορη κινητοποίηση και άψογη συνεργασία του προσωπικού ασφαλείας του εμπορικού κέντρου και της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Καθώς η ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων μας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας, πραγματοποιήσαμε προληπτική εκκένωση του RIVER WEST παρά την περιορισμένη έκταση της φωτιάς. Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις Αρχές για την εξακρίβωση των αιτιών εκδήλωσης της φωτιάς στο όχημα, ενώ έχει ήδη αποκατασταθεί η λειτουργία του εμπορικού μας κέντρου».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «River West: Φωτιά στο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος στον Κηφισό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.