Ρόδος: Άνδρας κατέβασε την Ελληνική σημαία και έπειτα μαχαίρωσε αστυνομικό!

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε η Ρόδος καθώς ένας 48χρονος άνδρας μαχαίρωσε έναν αστυνομικό αφού πρώτα είχε κατεβάσει την Ελληνική σημαία!

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε η Ρόδος καθώς ένας 48χρονος άνδρας μαχαίρωσε έναν αστυνομικό αφού πρώτα είχε κατεβάσει την Ελληνική σημαία!

Ρόδος: Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο νησί της Ρόδου όταν ένας 48χρονος άνδρας αποφάσισε να κατεβάσει την Ελληνική σημαία με αποτέλεσμα αυτή του η κίνηση να οδηγήσει σε καταδίωξη από την Ελληνική Αστυνομία.

Μετά από ένα άγριο κυνηγητό στην σύλληψη ενός 48χρονου άντρα που κατέβασε την Ελληνική σημαία από τον Βωμό της Πατρίδας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στη συνέχεια μετά από καταδίωξη, μαχαίρωσε αστυνομικό στην κοιλιά προχώρησαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Ο δράστης εντοπίστηκε στις 06:30, να κατεβάζει την σημαία από τον Βωμό της Πατρίδας και να φεύγει από το σημείο με ένα φορτηγό.

Μάρτυρας ενημέρωσε την αστυνομία που τον καταδίωξε και τον εντόπισε κοντά στη Μεσαιωνική Πόλη.

Εκεί ο 48χρονος προσπάθησε να διαφύγει, πέταξε αρχικά έναν πυροσβεστήρα στους αστυνομικούς και ακολούθως όταν επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν, κατάφερε τραύμα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα του αστυνομικού.

Ο αστυνομικός νοσηλεύεται σε χειρουργική κλινική, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε η σημαία, η οποία και θα παραδοθεί στην Στρατονομία της 95 ΑΔΤΕ για έπαρση.