ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του με μπαλτά και εκείνη τον απέκρουσε με σπαθί σαμουράι

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Ρόδο. Ένας 49χρονος από τις Καλυθιές, που κατηγορείται ότι όρμησε κρατώντας μπαλτά εναντίον της 45χρονης πρώην συζύγου του, η οποία για να αμυνθεί άρπαξε από το σαλόνι του σπιτιού της ένα διακοσμητικό σπαθί σαμουράι θα καθίσει στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου. Όπως αναφέρει η Espresso, για το περιστατικό...
Ρόδος: Επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του με μπαλτά και εκείνη τον απέκρουσε με σπαθί σαμουράι

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Ρόδο.

Ένας 49χρονος από τις Καλυθιές, που κατηγορείται ότι όρμησε κρατώντας μπαλτά εναντίον της 45χρονης πρώην συζύγου του, η οποία για να αμυνθεί άρπαξε από το σαλόνι του σπιτιού της ένα διακοσμητικό σπαθί σαμουράι θα καθίσει στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου.

Όπως αναφέρει η Espresso, για το περιστατικό αυτό καθώς και για άλλη μία επίθεση σε βάρος της πρώην συζύγου του, ο 49χρονος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω σε ποινή κάθειρξης 11 ετών και φυλάκιση 10 μηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Σύλληψη Γεωργιανού με σπαθί Σαμουράι!

Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης είχε ασκήσει έφεση και αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που του επιβλήθηκε, η οποία θα εξεταστεί από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου στις 9 Ιουλίου. Εάν η αίτησή του γίνει δεκτή τότε θα αφεθεί ελεύθερος έως την εκδίκαση της υπόθεσής του από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου στις 11 το βράδυ της 24ης Ιουλίου 2017 ο 49χρονος παραβίασε το παράθυρο του σπιτιού της εν διαστάσει συζύγου και της επιτέθηκε κρατώντας στο ένα του χέρι έναν μπαλτά και στο άλλο έναν σιδερολοστό. Η 45χρονη τον απώθησε με ένα διακοσμητικό σπαθί σαμουράι που είχε στο σαλόνι του σπιτιού της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόδος: Επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του με μπαλτά και εκείνη τον απέκρουσε με σπαθί σαμουράι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.