ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Καταδίκη χάδι για 41χρονο που έκανε σεξουαλική παρενόχληση σε 12χρονη

Με ποινή χάδι τιμωρήθηκε ένας 41χρονος για την σεξουαλική παρενόχληση σε 12χρονη, σε μια υπόθεση που παρακολουθεί συγκλονισμένη η Ρόδος.
Ρόδος: Καταδίκη χάδι για 41χρονο που έκανε σεξουαλική παρενόχληση σε 12χρονη

Ρόδος: Σε ποινική φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, ένας 41χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά 12χρονο κορίτσι μέσω των social media.

Ο 41χρονος αυτός άνδρας, κατηγορήθηκε πως έστελνε μηνύματα με ακατάλληλο περιεχόμενο στο ανήλικο κορίτσι μέσα από το Facebook με την χρήση της εφαρμογής του Messenger.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης έστελνε εκτός από πονηρά μηνύματα και φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα ενώ καλούσε μέσω της εφαρμογής το μικρό κορίτσι σε βιντεοκλήση, με αποτέλεσμα εκείνη να αναφέρει τα πάντα στους γονείς της.

Μάλιστα, σε ένα από τα πολλά του μηνύματα και την πίεση που ασκούσε στην ανήλικη, ανέφερε πως «Σε βλέπω συχνά στο δρόμο που περνάς και με ερεθίζεις πολύ» γεγονός που προκάλεσε αηδία στο κορίτσι και στην οικογένεια της.

Αυτό το οποίο όμως προκαλεί σοκ και γεννά πολλά ερωτήματα γύρω από την υπόθεση είναι πως την 20η Δεκεμβρίου του 2017, ο 41χρονος της έστειλε μήνυμα που ανέφερε πως «με τρελαίνεις με αυτό το κόκκινο κολάν», χωρίς όμως η ίδια να είχε δημοσιοποιήσει μια φωτογραφία που να την απεικονίζει με το συγκεκριμένο ρούχο.

Κάτι τέτοιο μαρτυρά πως ο δράστης ενδεχομένως να παρακολουθούσε την 12χρονη, της οποίας και φέρεται να είναι συγγενής, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ υποστήριξε πως το θύμα είχε δηλώσει ως έτος γέννησης του, το 1996 κάτι που τον παραπλάνησε.

Παράλληλα, σημείωσε πως έλαβε μήνυμα από τον πατέρα της για να σταματήσει όσα έκανε όμως ποτέ δεν πίστεψε πως ήταν ο ίδιος αλλά αποτελούσε ένα κόλπο του κοριτσιού.

Θυμίζουμε πως αυτή η σεξουαλική παρενόχληση που έκλεισε με μια ποινή χάδι για τον κατηγορούμενο διαδέχεται τα όσα σοκαριστικά έγιναν το τελευταίο διάστημα στο νησί με τον υποτιθέμενο βιασμό μιας 8χρονης.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόδος: Καταδίκη χάδι για 41χρονο που έκανε σεξουαλική παρενόχληση σε 12χρονη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.