ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Ο παππούς της 8χρονης έδωσε κατάθεση ως ύποπτος

Ο παππούς της 8χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στην Ρόδο, κατέθεσε πως δεν εμπλέκεται στην υπόθεση και πιθανολόγησε πως μπορεί να το έκανε ο σύντροφος της κόρης του.
Ρόδος: Ο παππούς της 8χρονης έδωσε κατάθεση ως ύποπτος

Ρόδος: Ο παππούς της 8χρονης που έπεσε θύμα βιασμού, έδωσε και αυτός κατάθεση, ενώ θεωρείται ύποπτος στην υπόθεση.

Ρόδος: Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο παππούς της 8χρονης κλήθηκε να καταθέσει, μετά από εντολή της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Θεωρείται ύποπτος για κατηγορούμενος στην υπόθεση, ενώ κατά την διάρκεια της προανάκρισης, ήταν από τα άτομα που δεν μίλησε στις αρχές.

Στην κατάθεση του υποστήριξε, όπως ακριβώς η γυναίκα του, η κόρη του και τα δύο παιδιά που έχει αναλάβει, πως δεν έχει έχει καμία σχέση με ότι έγινε και ότι δεν φερόταν με άσχημο τρόπο στην 8χρονη.

Επίσης σημείωσε πως είναι πιθανόν, δράστης να είναι ο σύντροφος της κόρης του. Μάλιστα θεωρεί πως θα πρέπει να τους αφαιρεθεί η κηδεμονία του παιδιού και να δοθεί στον ναυτικό πατέρα του.

Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου, θα κληθεί πλέον να καταλήξει τι έγινε, μετά τις ένορκες καταθέσεις που έχουν δοθεί.

Από την μητέρα του παιδιού, τον σύντροφο της, την γιαγιά του και τα δύο παιδία. Που είναι ηλικίας 10 και 12 ετών και μίλησαν με την παρουσία ψυχολόγου.

Ο ιατροδικαστής από την μεριά του κατάθεσε τα ευρήματα του, μαζί με τον τρόπο προκλήσεως τους, όμως δεν είναι απόλυτα σίγουρος αν όντως υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση.

Με κάτι σαν μαχαίρι όπως περιέγραψε η 8χρονη που είναι το θύμα της υπόθεσης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόδος: Ο παππούς της 8χρονης έδωσε κατάθεση ως ύποπτος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.