ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Συγκέντρωση κατά των μέτρων – Επεισόδια και συλλήψεις (pics)

Επεισοδιακή βραδιά έζησε η Ρόδος, στο περιθώριο συγκέντρωσης από πολίτες, οι οποίοι ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για το lockdown και τον τρόπο που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την κατάσταση με την Covid-19. Τρεις συλλήψεις, επεισόδια και εντάσεις ήταν ο απολογισμός της συγκέντρωσης που έγινε μπροστά από το δημαρχείο.
Ρόδος: Συγκέντρωση κατά των μέτρων – Επεισόδια και συλλήψεις (pics)

Επεισοδιακή βραδιά έζησε η Ρόδος, στο περιθώριο συγκέντρωσης από πολίτες, οι οποίοι ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για το lockdown και τον τρόπο που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την κατάσταση με την Covid-19.

Τρεις συλλήψεις ήταν ο απολογισμός της συγκέντρωσης που έγινε μπροστά από το δημαρχείο.

Το κεντρικό σύνθημα ήταν: «14/11 Εφαρμόζουμε συλλογική ανυπακοή στη Χούντα σε όλη την Ελλάδα! Από τις 12.00 και μετά μαζευόμαστε σε όλες τις κεντρικές πλατείες όλων των πόλεων».

Η συγκέντρωση έγινε στο πλαίσιο ανάλογων κινητοποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν από τις 12.00 στις κεντρικές πλατείες μεγάλων πόλεων σε όλη τη χώρα.

Η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ ήταν ισχυρή από νωρίς, στο πλαίσιο των οδηγιών που έχουν δοθεί από την κυβέρνηση για τις συγκεντρώσεις εν μέσω του lockdown, από πολίτες που δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα που έχουν επιβληθεί.

Σε βάρος των τριών ατόμων που συνελήφθησαν ασκήθηκε ποινική δίωξη για διέγερση σε ανυπακοή και παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού (άρθρο 285 του ΠΚ) και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο.

Ρόδος

Πηγή: dimokratiki.gr


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κεν Μπάρλοου στο Sportime: «Λησμονώ εκείνον τον τιτάνα ΠΑΟΚ»

Ελληνοτουρκικά: Όλες οι ειδήσεις

Covid-19 & περιοριστικά μέτρα: Όλες οι ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόδος: Συγκέντρωση κατά των μέτρων – Επεισόδια και συλλήψεις (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.