ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Σκότωσε 31χρονη εκπαιδευτικό και μετά αυτοκτόνησε!

Ρόδος: Σοκ! 31χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος λίγο αργότερα αυτοκτόνησε.
Ρόδος: Σκότωσε 31χρονη εκπαιδευτικό και μετά αυτοκτόνησε!

Ρόδος: Άλλη μια δολοφονία έρχεται να μας συγκλονίσει, καθώς 31χρονη έπεσε νεκρή από πυροβολισμούς του πρώην συντρόφου της, οποίος λίγο αργότερα αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», το φονικό σημειώθηκε στην οδό Μόσχας, στο Ροδίνι, όταν ένας άνδρας ηλικίας 33 ετών έστησε καρτέρι στην Δ.Ζ., εκπαιδευτικό με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, με την οποία φαίνεται να είχαν χωρίσει πρόσφατα, εκτελώντας την με κυνηγετική καραμπίνα.

Όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», στο όχημα που επέβαινε ο δράστης φέρεται να επέβαινε και δεύτερο άτομο, όπως κατέθεσαν μάρτυρες. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ρόδου που βρέθηκαν στο σημείο συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης για να εκτελέσει την εκπαιδευτικό.

Ο δράστης εν συνεχεία αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο. Η σορός της 30χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου θα γίνει νεκροτομή.

Ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα, αναφέροντας: «Χωρίς την καλή μου, δεν έχει νόημα να ζω».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόδος: Σκότωσε 31χρονη εκπαιδευτικό και μετά αυτοκτόνησε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.