ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Τον κήδεψαν ενώ ήταν… ζωντανός (vid)

Πήγαν στην κηδεία, θρήνησαν τον άνθρωπό τους και ένα μήνα μετά, διαπίστωσαν πως ήταν ολοζώντανος. 
Ρόδος: Τον κήδεψαν ενώ ήταν… ζωντανός (vid)

Ρίσκαραν και αναγνώρισαν τη σορό που βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, πήγαν στην κηδεία, θρήνησαν τον άνθρωπό τους και ένα μήνα μετά, διαπίστωσαν πως ήταν ολοζώντανος.

Η Ρόδος παραμένει ανάστατη από τις αποκαλύψεις της απίστευτης ιστορίας και τα παιδιά του 73χρονου σε κατάσταση σοκ.

Τα δύο παιδιά αποποιήθηκαν τα χρέη που κληρονόμησαν από τον άστεγο πατέρα τους και από τις 24 Απριλίου όταν πίστευαν πως τον οδηγούσαν στην τελευταία του κατοικία προσπαθούσαν να ξεπεράσουν το σοκ της απώλειας…

Είμαι σε κατάσταση σοκ. Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη και δεν ξέρω πώς ακριβώς να το διαχειριστώ. Βιώναμε το πένθος μέχρι και χθες. Εγώ κήδεψα τον πατέρα μου και τώρα πηγαίνω να τον δω και να τον αγκαλιάσω.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μέσα του περασμένου μήνα. Αστυνομικοί εντόπισαν σε αποθήκη τη σορό άντρα και δεδομένης της διεύθυνσης πιθανολόγησαν ότι επρόκειτο για τον 73χρονο. Ειδοποίησαν στενούς συγγενείς του και εκείνοι βεβαίωσαν πως ο νεκρός που έβλεπαν στο νεκροτομείο ήταν ο άνθρωπός τους. Στην πραγματικότητα όμως ο 73χρονος που ήταν ολοζώντανος βρισκόταν στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται ενώ τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να διαταχθεί η εκταφή του πτώματος για να διαπιστωθεί η άγνωστη αλήθεια. Το σενάριο που ερευνούν τώρα οι Αρχές, είναι η σορός να ανήκει σε φίλο του 73χρονου που ζούσε στην ίδια περιοχή…

Καιρός Αγίου Πνεύματος: «Όλα βαίνουν κατ’ ευχήν»

Ο Αρχισυντάκτης της Εφημερίδας «Ροδιακή», μίλησε στο LIVE NEWS για τις έως τώρα πληροφορίες σχετικά με το ζήτημα που έχει ταράξει την κοινωνία της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μιχάλης Μαστής ανέφερε ότι: «Αυτή τη φορά οι αρμόδιες Αρχές εφαρμόζουν, όσα θα έπρεπε να έχουν εφαρμοστεί πριν από ένα μήνα.

Τα παιδιά του δεν γνώριζαν ότι ζούσε σε ίδρυμα, γιατί υπήρχε μια απόσταση. Ο άνθρωπος είχε πολλά προβλήματα υγείας, μέχρι να εισαχθή στο ίδρυμα χρόνιων παθήσεων, πήγαινε πολύ συχνά στο νοσοκομείο.

Ζούσε μόνος του αυτός ο άνθρωπος»

«Η έρευνα του εισαγγελέα και οι καταθέσεις έχουν ξεκινήσει, η σορός που ετάφη, ανήκει σε έναν 56χρονο φίλο του ιδιοικτήτη της οικοδομής, του ανθρώπου που «αναστήθηκε», που διέμενε μαζί του το τελευταίο διάστημα.

Δεν υπήρξε καμία αναζήτηση, φαίνεται πως ήταν άστεγος από άλλη περιοχή της χώρας, από τον Πειραιά. Κάποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους.»

ΠΗΓΗ: megatv.gr

Ρόδος: Δείτε τα βίντεο

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόδος: Τον κήδεψαν ενώ ήταν… ζωντανός (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.