ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Τραγωδία, πνίγηκαν δύο αδερφές σε πισίνα

Ρόδος: Τραγωδία στο νησί της Ελλάδας, με δύο νεαρά κορίτσια ηλικίας 16 και 19 ετών, τα οποία βρήκαν τραγικό θάνατο σε πισίνα ξενοδοχείου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο κοπέλες, βρέθηκαν νεκρές στην πισίνα του ξενοδοχείου λίγο πριν τις 7 το βράδυ. Μάλιστα αρχικά το ΕΚΑΒ κλήθηκε παρέλαβε μία κοπέλα που ήταν στην επιφάνεια...
Ρόδος: Τραγωδία, πνίγηκαν δύο αδερφές σε πισίνα

Ρόδος: Τραγωδία στο νησί της Ελλάδας, με δύο νεαρά κορίτσια ηλικίας 16 και 19 ετών, τα οποία βρήκαν τραγικό θάνατο σε πισίνα ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο κοπέλες, βρέθηκαν νεκρές στην πισίνα του ξενοδοχείου λίγο πριν τις 7 το βράδυ.

Μάλιστα αρχικά το ΕΚΑΒ κλήθηκε παρέλαβε μία κοπέλα που ήταν στην επιφάνεια της πισίνας και είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Η δεύτερη βρίσκονταν στον πάτο της πισίνας και δεν φαίνονταν. Οι διασώστες επέστρεψαν ξανά πίσω και την παρέλαβαν αλλά όλα είχαν πλέον τελειώσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύει η ΡΟΔΙΑΚΗ, φαίνεται πως η μία κοπέλα προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς, βρήκαν και οι δύο τραγικό θάνατο. Κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι κοπέλες είχαν φάει προηγουμένως.

Για το περιστατικό, ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε εντολή στους αξιωματικούς του ΑΤ Ρόδος να προχωρήσουν στη σύλληψη των υπευθύνων του ξενοδοχείου και να πραγματοποιήσουν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τις δύο κοπέλες στον θάνατο.

Οι υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας και συγκεκριμένα ο διευθυντής και ο ναυαγοσώστης (ο οποίος δεν βρισκόταν εκεί αφού είχε λήξει το ωράριο του) πρόκειται να οδηγηθούν αύριο το πρωί στον εισαγγελέα της Ρόδου, που θα αποφασίσει εάν ασκηθούν εναντίον τους κατηγορίες.

Οι έρευνες από την πλευρά των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόδος: Τραγωδία, πνίγηκαν δύο αδερφές σε πισίνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.