ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος – Βιασμός 8χρονης: Άγνοια δηλώνει η μητέρα – Γιατί οι αρχές εστιάζουν στην οικογένεια

Σοκαρισμένη είναι η Ρόδος μετά τον βιασμό της 8χρονης, τη στιγμή που η μητέρα της δηλώνει άγνοια για το πως προήλθε ο βιασμός.
Ρόδος – Βιασμός 8χρονης: Άγνοια δηλώνει η μητέρα – Γιατί οι αρχές εστιάζουν στην οικογένεια

Ρόδος – Βιασμός 8χρονης: Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού 8χρονης στη Ρόδο, με το άτυχο κοριτσάκι που είναι με νοητική στέρηση, να νοσηλεύεται σε ίδρυμα του νησιού και να λαμβάνει την στήριξη ειδικών παιδοψυχολόγων της Αστυνομίας.

Τέλος στο μαρτύριο που βίωνε το μικρό κορίτσι και έχει προκαλέσει αναστάτωση στη Ρόδο, έδωσε μια ανώνυμη καταγγελία που είχε ως αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί άμεσα η Αστυνομία ενώ η επιβεβαίωση των όσων ανέφερε αυτή, ήρθε με το πόρισμα του ιατροδικαστή που εντόπισε στο παιδί σημάδια που παρέπεμπαν σε βιασμό.

Την ίδια στιγμή, με εντολή που έδωσε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, οι Αρχές ξεκίνησαν προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν ποιο ή ποια είναι τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από αυτή την κατάπτυστη πράξη.

Προχωρώντας την υπόθεση σε βάθος, οι αρχές φαίνεται πως εντόπισαν στοιχεία για τον πρότερο βίο της μητέρας της 8χρονης, που φέρεται να βρίσκεται σε διάσταση με τον πατέρα του κοριτσιού, ενώ έχει κάνει άλλα τρία παιδιά με άλλες τις σχέσεις τα οποία και εξετάστηκαν άμεσα από ιατροδικαστή που όμως δεν εντόπισε αντίστοιχα σημάδια κακοποίησης.

Από την δίκη της πλευρά, η γιαγιά της 8χρονης, μίλησε στο κανάλι του Star και τόνισε πως ο πατέρας του παιδιού είναι ναυτικός με αποτέλεσμα να λείπει από το σπίτι για ταξίδια και παρότι η μητέρα σύναψε σχέση με κάποιον άλλον, εκείνος αρνείται πεισματικά να της δώσει διαζύγιο.

Τέλος, η μητέρα της 8χρονης, από την οποία και έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού, δηλώνει άγνοια για όλα όσα είχαν συμβεί στη κόρη της, με τις αρχές να εστιάζουν τις έρευνες τους στην οικογένεια, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει οποιαδήποτε πληροφορία δώσει το ίδιο το παιδί, κάτι που τη δεδομένη στιγμή θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο καθώς βρίσκεται όπως είναι λογικό, σε κατάσταση σοκ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόδος – Βιασμός 8χρονης: Άγνοια δηλώνει η μητέρα – Γιατί οι αρχές εστιάζουν στην οικογένεια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.