ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό είναι το κελί της στον Κορυδαλλό (φωτογραφία)

Αυτό είναι το κελί στο οποίο κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου.
Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό είναι το κελί της στον Κορυδαλλό (φωτογραφία)

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο καθημερινά για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον ρόλο που είχε στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το Sportime η εκταφή της Τζωρτζίνας και το tablet που πλέον έχει η Αστυνομία στα χέρια της αναμένεται να μιλήσει και να διαμορφώσει νέα δεδομένα για τον τρόπο με τον οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη η οποία χορηγήθηκε στην μικρή Τζωρτζίνα και στάθηκε ως αφορμή για να φύγει από τη ζωή η 9χρονη.

Η συσκευή έχει ήδη οδηγηθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής όπου και θα γίνουν οι απαραίτητες έρευνες ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν μέσα σε αυτό στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Μέχρι τότε όμως η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, με την πρώτη εβδομάδα για την ίδια να είναι αναγνωριστική, με το «Πρώτο Θέμα» να δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδο της Κυριακής (10/4) την φωτογραφία από το κελί της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δείτε το κελί της στον Κορυδαλλό

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό είναι το κελί της στον Κορυδαλλό (φωτογραφία)

Η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα τοποθετήθηκε σε ένα µονόκλινο κελί, στη Γυναικεία Πτέρυγα των Φυλακών
Κορυδαλλού μακριά από άλλες συγκρατούµενες, στο πλαίσιο ενός ειδικού σχεδίου ασφαλείας για να µην κινδυνεύσει η σωµατική της ακεραιότητα, ακόµη και η ίδια της η ζωή.

Η 33χρονη συναντήθηκε μάλιστα µε την εισαγγελέα των Φυλακών για τρεις ώρες, έδειξε να είναι απόλυτα συνεργάσιµη χωρίς  προσπαθώντας να εγκλιματιστεί σε αυτά τα νέα δεδομένα που βιώνει.

Η ίδια προτιµά τον χρόνο της να τον περνά στο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται ακριβώς έξω από τον θάλαµο της µιλώντας για ώρες µε την αδερφή, τη µητέρα της και τους δύο δικηγόρους της.

Θυμίζουμε πως σε σημαντικές αποκαλύψεις για το λάθος που κόστισε στην Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησε σε συνέντευξη του και ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων.

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφερόταν στις φυλακές Κορυδαλλού:

Ειδήσεις σήμερα

Απίστευτο! Αγγούρια και μελιτζάνες στον Ερντογάν!

Αυτό απάντησε ο Μάρκος Σεφερλής στους επικριτές του για το «Super Mammy»

Αθλητικό παρασκήνιο: Τελειωμένος ο Καρλίτος – Ησυχία με το συμβόλαιο Βαλμπουενά – Ζόρια με Σάστρε στον ΠΑΟΚ

Στοίχημα: Δέκα παιχνίδια με πολύ υψηλές αποδόσεις για όλο το Σαββατοκύριακο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό είναι το κελί της στον Κορυδαλλό (φωτογραφία)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.