ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαγιώρ-Κωνσταντίνου: Η νέα… κόντρα της «showbiz»

Μία νέα κόντρα ξεσπά στην ελληνική «showbiz»
Σαγιώρ-Κωνσταντίνου: Η νέα… κόντρα της «showbiz»

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν μεταξύ τους ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου και ο χορογράφος Τάκης Σαγιώρ, με τον δεύτερο να κατακρίνει τους μεγάλους σε ηλικία ηθοποιούς.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε πρόσφατη συνέντευξη του ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τους μεγάλους σε ηλικία καλλιτέχνες  λέγοντας χαρακτηριστικά «πρέπει να φεύγουν στην ώρα τους από το επάγγελμα και όχι να σέρνονται στη σκηνή».

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου δε «μάσησε» τα λόγια του και λίγες μέρες αργότερα όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Τάκη Σαγιώρ είπε:

«Το να πει κάποιος κάτι τέτοιο πηγαίνει αλλού, σε έναν ρατσισμό… Πως όταν γεράσουν τα άλογα τα σκοτώνουν. Αυτό είναι λάθος φοβάμαι ότι απορρέει από μια προσωπική πικρία που έχουν οι άνθρωποι που το λένε, οι οποίοι μέσα τους είναι πικραμένοι, γιατί δεν υπάρχουν στο στερέωμα. Πιθανόν αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν ότι κάποιοι άλλοι άνθρωποι υπάρχουν και αντέχουν να υπάρχουν. Είναι φυσικό, από κει απορρέει αυτό πιστεύω».

Η απάντηση από την άλλη μεριά δεν άργησε και πολύ να έρθει και ο Τάκης Σαγιώρ απάντησε από την προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εξής:

«Εγώ αγαπητέ Γιώργο είμαι χορευτής- χορογράφος και κατέβασα αυλαία την ώρα που έπρεπε. ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ! Επομένως για ποια πίκρα μιλάς. Σταμάτησα μόνος μου και έδωσα τη σκυτάλη στον επόμενο. Δεν επέμεινα στη σκηνή μέχρι να με ξεράσει το επάγγελμα. Έχω δει πρωταγωνίστρια στη σκηνή, περασμένης ηλικίας να της φεύγει η μασέλα παίζοντας. Είδα τη μεγάλη Βλαχοπούλου να παίζει στο θέατρο Μπρόντγουει τη Χαρτοπαίχτρα.

Ευτυχώς ήταν δίπλα της στη σκηνή η Έλντα Πανοπούλου και έσωζε την κατάσταση»  και συνέχισε: «Αν κάποιοι έφαγαν τα λεφτά που κέρδισαν από το επάγγελμα στα καζίνα και τα αλογάκια και στα γεράματα υποχρεούνται να παίζουν στο θέατρο και να κατουριούνται επάνω τους, τι φταίω εγώ. Ας πρόσεχαν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σαγιώρ-Κωνσταντίνου: Η νέα… κόντρα της «showbiz»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.