ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάκης Παπαδόπουλος: Δεν ζήτησα ρουσφέτι από τον Καμμένο – Αίτημα της κοινωνίας των Τρικάλων ήταν

Ο υπουργός Άμυνας τον χαρακτήρισε «φουκαρά» και τον κατηγόρησε ότι του είχε ζητήσει ρουσφέτια
Σάκης Παπαδόπουλος: Δεν ζήτησα ρουσφέτι από τον Καμμένο – Αίτημα της κοινωνίας των Τρικάλων ήταν

Τη δική του απάντηση στα όσα τον κατηγόρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον κ. Παπαδόπουλο «φουκαρά» και τον κατηγόρησε ότι του είχε ζητήσει ρουσφέτια.

«Ένα αίτημα της κοινωνίας των Τρικάλων, ένα στρατόπεδο στην περιοχή μας να γίνει διαχρονικό ιστορικό μουσείο το οποίο το ζητά η δημοτική Αρχή και όλοι οι φορείς του νομού. Του ζητήσαμε εδώ και πάνω από ένα χρόνο μία συνάντηση για να το προωθήσουμε και λέει ότι είναι ρουσφέτι» είπε ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στον «Real».

«Είπα ότι εφόσον βάζει την προσωπική ατζέντα και την ατζέντα των ΑΝΕΛ στο προσκήνιο πως δεν μπορεί να είναι και υπουργός Εθνικής Άμυνας… Επειδή ξέρω ότι θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, είχε μαζί του και πριν από δέκα μέρες, είχε υποσχεθεί ότι μέχρι τον Μάρτιο δεν θα έβαζε καινούργια ζητήματα αλλά μόνον αυτά που αφορούν το πώς θα απαλύνουμε τον πόνο στα κοινωνικά στρώματα που υπέστησαν τα βάρη του μνημονίου και τα ζητήματα της κάθαρσης. Θεωρώ ότι αυτά πια πρέπει να διευκρινιστούν στη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό. Ο Πρωθυπουργός έχει τη δυνατότητα μόνος του να κάνει τις επιλογές που θέλει για το υπουργικό συμβούλιο», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σάκης Παπαδόπουλος: Δεν ζήτησα ρουσφέτι από τον Καμμένο – Αίτημα της κοινωνίας των Τρικάλων ήταν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.