ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάλος με τις αποκαλύψεις του Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Η κυβέρνηση Μπάιντεν πίεζε το Facebook να επιβάλλει λογοκρισία για τα εμβόλια Covid

«Βόμβα» μεγατόνων οι ισχυρισμοί του Μαρκ Ζούκερμπεργκ - Τα ΜΜΕ επιχειρούν να τις υποβιβάσουν - Σαρωτικές αποκαλύψεις και αλλαγές στην πολιτική του Facebook
Σάλος με τις αποκαλύψεις του Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Η κυβέρνηση Μπάιντεν πίεζε το Facebook να επιβάλλει λογοκρισία για τα εμβόλια Covid

Σε φοβερές αποκαλύψεις προέβη ο ισχυρός άνδρας της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, σχετικά με τη λογοκρισία που επέβαλλε στο Facebook η κυβέρνηση Μπάιντεν. Πρόκειται για εξόχως σοβαρούς ισχυρισμούς για τον καιρό της πανδημίας, που όμως τα συστημικά μέσα επιχειρούν να υποβιβάσουν ώστε να μην αναδειχθεί το μέγεθος της προπαγάνδας και του ολοκληρωτισμού που είχε επιστρατευτεί εκείνη την περίοδο.

Δίνοντας μια μεγάλη συνέντευξη διάρκειας 3 ωρών στο διάσημο podcast «The Joe Rogan Experience», ο CEO της Meta αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι στελέχη της κυβέρνησης Μπάιντεν έκαναν «bullying» στο προσωπικό του Facebook για να «κατέβει» από την πλατφόρμα κάθε περιεχόμενο που καθ’ οιονδήποτε τρόπο αμφισβητούσε το κυρίαρχο αφήγημα της πανδημίας και των εμβολίων. Μάλιστα η τότε κυβέρνηση απαιτούσε να «κατέβουν» ακόμα και αναρτήσεις που ανέφεραν αλήθειες!

«Βασικά, αυτοί οι άνθρωποι από τη διοίκηση Μπάιντεν καλούσαν την ομάδα μας και τους φώναζαν και τους έβριζαν», είπε ο Ζούκερμπεργκ. «Απλά φτάσαμε στο σημείο όπου είπαμε: “Όχι, δεν πρόκειται να κατεβάσουμε πράγματα που είναι αληθινά. Αυτό είναι γελοίο’’. Ήταν βάναυσο», πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας ότι οι άνθρωποι του Μπάιντεν ήθελαν να αφαιρεθούν δημοσιεύσεις που ανέφεραν ότι τα εμβόλια για την Covid-19 θα μπορούσαν να προκαλέσουν παρενέργειες!

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζούκερμπεργκ αποκαλύπτει ότι δεχόταν πιέσεις από την αμερικανική κυβέρνηση για να επιβάλλει λογοκρισία στο Facebook. Σε επιστολή που είχε στείλει το 2024 προς τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζιμ Τζόρνταν, είχε υποστηρίξει ότι ο Λευκός Οίκος «επανειλημμένα πίεζε» το Facebook να αφαιρέσει «συγκεκριμένο περιεχόμενο σχετικά με την Covid-19, συμπεριλαμβανομένου χιουμοριστικών αναρτήσεων και σάτιρας».

Κατόπιν εορτής «μετάνιωσε» ο Ζούκερμπεργκ

Εννοείται ότι σε κανονικές συνθήκες δημοκρατίας, οι ισχυρισμοί του Ζούκερμπεργκ θα έπρεπε να δημιουργήσουν ντόμινο ερευνών και νομικών συνεπειών για όλους τους υπεύθυνους που έκρυψαν την αλήθεια από τον κόσμο. Φιμώνοντας τον επιστημονικό αντίλογο και αποκρύπτοντας τα πραγματικά στοιχεία για τα πειραματικά εμβόλια. Οι αποκαλύψεις του CEO της Meta δείχνουν ότι στη τριετία της πανδημίας εφαρμόστηκε η μεγαλύτερη υγειονομική εξαπάτηση όλων των εποχών.

Και φυσικά το ότι καταγγέλλει όλα αυτά κατόπιν εορτής ο Ζούκερμπεργκ, δεν τον απαλλάσσει από το τεράστιο μερίδιο ευθύνης που έχει και ο ίδιος στην επιβολή της «μοναδικής αλήθειας». Όσο και να θέλει να παίξει τον ρόλο του «εξαναγκασμένου», θα όφειλε να διαχωρίσει τη θέση του πολύ νωρίτερα, όπως πχ. το έπραξε ο Ίλον Μασκ.

Είναι προφανές ότι ο Ζούκερμπεργκ δείχνει καλή «διαγωγή» για να προσαρμόσει την ψηφιακή «αυτοκρατορία» του στη νέα εποχή Τραμπ. Ωστόσο η καταστροφική συνεισφορά του Facebook στη φίμωση του λόγου και στην επιβολή της woke ατζέντας, δεν μπορεί να «ξεπλυθεί» με μερικές μόνο κυβιστήσεις. Επιπλέον, επιβεβαιώνεται ότι οι τεχνολογικοί κολοσσοί λειτουργούν ως «αχυράνθρωποι» του βαθέως κράτους των ΗΠΑ. Και άρα τίποτα από τις πολιτικές που εφαρμόζονται στα μεγάλα social, δεν είναι μη πολιτικό.

Πέρα από τις υποκειμενικές αναλύσεις όμως, η αντικειμενική πραγματικότητα είναι ότι έρχονται ριζικές αλλαγές στη Meta, σε μια προσπάθεια να απαλλαχθεί από όλη τη Woke παράνοια που είχε επιβάλλει η κυβέρνηση Μπάιντεν. Ενδεικτικό είναι ότι ο Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε ότι από εδώ και πέρα οι προσλήψεις θα γίνονται αξιοκρατικά, και όχι με πλεονεκτήματα στα άτομα της LGBTQ+ κοινότητας.

«Η αρσενική ενέργεια νομίζω ότι είναι καλή και προφανώς η κοινωνία έχει αρκετή από αυτήν, αλλά νομίζω ότι η εταιρική κουλτούρα προσπαθούσε πραγματικά να απομακρυνθεί από αυτήν», δήλωσε γι’ αυτό το θέμα ο Ζούκερμπεργκ στη συνέντευξή του στον Τζο Ρόγκαν.

Η Meta ανακοίνωσε ανακοίνωσε στους υπαλλήλους ότι θα τερματίσει τις εργασίες της για την ποικιλομορφία (diversity), την ισότητα και την ένταξη, ενώ δόθηκε και εντολή να αφαιρεθούν τα… ταμπόν και οι σερβιέτες από τις ανδρικές τουαλέτες των εγκαταστάσεων της εταιρείας.

Από αυτό και μόνο το γεγονός, ότι είχαν επιβληθεί ταμπόν και… σερβιέτες στις ανδρικές τουαλέτες για «μη δυαδικούς» και «διαφυλικούς» υπαλλήλους, αντιλαμβάνεται κανείς σε τι μέγεθος παράνοιας είχε φτάσει η εταιρική πολιτική της Meta και πολλών άλλων μεγάλων εταιρειών στις ΗΠΑ…

#Tags για το άρθρο με τίτλο «Σάλος με τις αποκαλύψεις του Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Η κυβέρνηση Μπάιντεν πίεζε το Facebook να επιβάλλει λογοκρισία για τα εμβόλια Covid».
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εισαγωγή στο Άγιο Τριώδιο: Τα «αλητόπαιδα» μαζεύονται πίσω στη μάνα Εκκλησία

Εισαγωγή στο Άγιο Τριώδιο: Τα «αλητόπαιδα» μαζεύονται πίσω στη μάνα Εκκλησία

Ζητά η ψυχή από μόνη της να πάρει οξυγόνο Χριστού - Στην πιο ευλογημένη περίοδο του χρόνου, να εισέλθουμε με το ταπεινό πνεύμα του Τελώνη

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: «Μωυσής» Μητσοτάκης με προφητικό χάρισμα: «Να υπήρχε επιτέλους ένα βίντεο από αυτό το τρένο…» – Και ω του θαύματος εμφανίστηκαν

«Μωυσής» Μητσοτάκης με προφητικό χάρισμα: «Να υπήρχε επιτέλους ένα βίντεο από αυτό το τρένο…» – Και ω του θαύματος εμφανίστηκαν

Μόλις μια εβδομάδα χρειάστηκε για να εκπληρωθεί η «προφητεία» Μητσοτάκη - Για 2 χρόνια όμως δεν τον απασχολούσαν τα χαμένα βίντεο

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη – Λακαφώσης: «Κανένα βίντεο δεν αλλάζει την αιτία της συγκεκριμένης ανάφλεξης – Υπάρχει πλαστογραφία στη δικογραφία»

Τέμπη – Λακαφώσης: «Κανένα βίντεο δεν αλλάζει την αιτία της συγκεκριμένης ανάφλεξης – Υπάρχει πλαστογραφία στη δικογραφία»

«Έχουμε μια συγκεκριμένη ανάφλεξη, με συγκεκριμένο μέγεθος και διάρκεια - Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει με κανέναν τρόπο»

Κοινωνία
Κοινωνία: Σπάνιες ελληνικές γαίες – Μοναδική παραγωγός χώρα η Ελλάδα σε χουντίτη – υδρομαγνησίτη στην Ευρώπη

Σπάνιες ελληνικές γαίες – Μοναδική παραγωγός χώρα η Ελλάδα σε χουντίτη – υδρομαγνησίτη στην Ευρώπη

«Πότε θα ολοκληρωθούν οι μελέτες χαρτογράφησης σπάνιων γαιών»;

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Αποκάλυψη για μεταφορά εύφλεκτου υλικού στο πρώτο βαγόνι!

Τέμπη: Αποκάλυψη για μεταφορά εύφλεκτου υλικού στο πρώτο βαγόνι!

Τι συνέβη τελικά με το δεύτερο τρένο στο δυστύχημα στα Τέμπη;

Κοινωνία
Κοινωνία: ΕΝΦΙΑ 2025: Έρχονται τα… ραβασάκια από την ΑΑΔΕ!

ΕΝΦΙΑ 2025: Έρχονται τα… ραβασάκια από την ΑΑΔΕ!

Αρκετές αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ του 2025!

Κοινωνία
Κοινωνία: Τραπεζικοί λογαριασμοί: Απατεώνες βρίσκουν διαρκώς νέα κόλπα για να αποσπάσουν κωδικούς

Τραπεζικοί λογαριασμοί: Απατεώνες βρίσκουν διαρκώς νέα κόλπα για να αποσπάσουν κωδικούς

Τραπεζικοί λογαριασμοί: Απατεώνες βρίσκουν διαρκώς νέα κόλπα

Κοινωνία
Κοινωνία: Σαντορίνη: Υπάρχει περίπτωση να σκάσει το ηφαίστειο;

Σαντορίνη: Υπάρχει περίπτωση να σκάσει το ηφαίστειο;

Στη Σαντορίνη υπάρχει τελικά πιθανότητα να σκάσει το ηφαίστειο;

Κοινωνία
Κοινωνία: Σαντορίνη σεισμοί: Απαράδεκτο αυτό του ΠΑΟΚ για την Καλντέρα

Σαντορίνη σεισμοί: Απαράδεκτο αυτό του ΠΑΟΚ για την Καλντέρα

Σαντορίνη σεισμοί: Απαράδεκτο το παράδειγμα που έδωσε ο ΠΑΟΚ για να πικάρει τον Ηλιόπουλο και είχε μέσα την Καλντέρα

Κοινωνία
Κοινωνία: «Τα Απρόοπτα | Κύκλος Β’»: Κυκλοφόρησαν και εξαντλούνται με γοργούς ρυθμούς

«Τα Απρόοπτα | Κύκλος Β’»: Κυκλοφόρησαν και εξαντλούνται με γοργούς ρυθμούς

Θα βρείτε για λίγο ακόμα διαθέσιμα τα τελευταία αντίτυπα, σε συλλεκτικό, αριθμημένο LP, υπογεγραμμένο από τους δημιουργούς

Κοινωνία
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025

Media
Ηλεκτρονική έκδοση: e-sportime (8/2) : Δεν ξεχνάμε – Η φωνή για τα Τέμπη δυναμώνει

e-sportime (8/2) : Δεν ξεχνάμε – Η φωνή για τα Τέμπη δυναμώνει

Στα συλλαλητήρια των μαθητών και γενικότερα στη φωνή των μικρών παιδιών σε όλη τη χώρα για τα Τέμπη είναι αφιερωμένη η e-sportime (8/2).

Ηλεκτρονική έκδοση
Ελευθέριος Ανδρώνης: Καύση νεκρών: Ελεεινό κείμενο του προέδρου Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας, ζητά από την Εκκλησία να αποδεχτεί τις αποτεφρώσεις!

Καύση νεκρών: Ελεεινό κείμενο του προέδρου Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας, ζητά από την Εκκλησία να αποδεχτεί τις αποτεφρώσεις!

Ο Αντώνης Αλακιώτης κατηγορεί την Εκκλησία για «μισαλλοδοξία» και «προσβολή νεκρού» επειδή δεν δέχεται να γίνεται ο άνθρωπος σκόνη!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Έγκλημα στα Τέμπη: Τρόμος στο Μαξίμου από τη λαοθάλασσα μαθητών σε όλη τη χώρα – «Η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί»

Έγκλημα στα Τέμπη: Τρόμος στο Μαξίμου από τη λαοθάλασσα μαθητών σε όλη τη χώρα – «Η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί»

Μαζικές διαδηλώσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο - Φώναζαν το σύνθημα «δολοφόνοι»

Κοινωνία
Κοινωνία: Μαθητές και φοιτητές στους δρόμους: Για κάθε χαμένο παιδί, για κάθε χαμένη ζωή

Μαθητές και φοιτητές στους δρόμους: Για κάθε χαμένο παιδί, για κάθε χαμένη ζωή

Νέα παιδιά, νεαρές φωνές, μαθητές που θα μπορούσα να είναι στη θέση των παιδιών που χάθηκαν στα Τέμπη βγήκαν στο δρόμο φωνάζοντας για δικαιοσύνη.

Κοινωνία