Σάλος με βίντεο: Αλβανοί δίνουν διαταγές σε Έλληνες στρατιώτες; – Η θέση του ΓΕΣ


Κώστας Παπαδόπουλος

Σάλος με βίντεο: Αλβανοί δίνουν διαταγές σε Έλληνες στρατιώτες; – Η θέση του ΓΕΣ


Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες έχει προκαλέσει θύελλα σχολίων και συζητήσεων γύρω από τον ελληνικό στρατό.

«Αλβανοί δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες», τιτλοφορείται το εν λόγω βίντεο στο οποίο εμφανίζονται δύο νεαροί να μιλούν την αλβανική γλώσσα και παράλληλα να δίνουν εντολές σε δεκάδες Έλληνες στρατιώτες!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thestival.gr στο επίμαχο βίντεο (δημοσιεύτηκε στο Instagram), φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των δημιουργών του, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστός ο χρόνος δημοσίευσής του.

Αρκετοί χρήστες του διαδικτύου αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν δύο υπήκοοι ξένης χώρας να βρίσκονται στις τάξεις του ελληνικού στρατού και να διατάζουν Έλληνες στρατιώτες.

Μάλιστα ένας από τους δύο πρωταγωνιστές του βίντεο, αφού δίνει εντολή για επιτόπιο βηματισμό στους στρατιώτες, τους καλεί να φωνάξουν το όνομα ενός διάσημου προσώπου της Αλβανίας.

Αλβανοί-βίντεο: Ενημερώθηκε το Γενικό Επιτελείο Στρατού

Αν το βίντεο δεν έχει υποστεί επεξεργασία και τα όσα δείχνει ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τότε προκύπτει μείζον ζήτημα για τον τρόπο που οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις επιλέγουν τα στελέχη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ανώτατα κλιμάκια του Γενικού Επιτελείου Στρατού ενημερώθηκαν για την κυκλοφορία του βίντεο πριν από λίγες ώρες και ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασία για να διακριβωθεί που έχει τραβηχτεί και αν τα πρόσωπα που εμφανίζονται ανήκουν στις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπομπ Σφουγγαράκης: Στο βάθρο της τηλεθέασης κάθε πρωί, ανάμεσα στα… θηρία

Μπόλονι: «Πρώτος στόχος να μπούμε στα πλέι οφ, καμία σχέση με παλιότερα ο Άρης» (vid)

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news