ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάμος: Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο καταγγέλλουν ελλείψεις προσωπικού και τρομοκράτηση από τη διοίκηση

Η Σάμος ζει τις δικές της δύσκολες στιγμές, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο καταγγέλλουν ελλείψεις προσωπικού και τρομοκράτηση από τη διοίκηση.
Σάμος: Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο καταγγέλλουν ελλείψεις προσωπικού και τρομοκράτηση από τη διοίκηση

Η Σάμος ζει τις δικές της δύσκολες στιγμές, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο καταγγέλλουν ελλείψεις προσωπικού και τρομοκράτηση από τη διοίκηση

Σάμος: Ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σάμου καταγγέλλει πως οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να εργάζονται πέρα από το προβλεπόμενο ωράριο τους, λόγω των μεγάλων ελλείψεων προσωπικού.

Ζητούν από τη διοίκηση του Νοσοκομείου να σταματήσει να εκφοβίζει και να τρομοκρατεί τους εργαζόμενους.

Ξεκαθαρίζουν πως δεν θα επιτρέψουν να χαθεί ούτε μια μέρα από τις άδειες και τα ρεπό που τους οφείλονται και απαιτούν από την κυβέρνηση να μεριμνήσουν για τη στελέχωση του νοσοκομείου, ώστε να εξασφαλιστεί ποιοτική περίθαλψη στους πολίτες του νησιού.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σάμου καταγγέλλει ότι αναγκάζονται να δουλέψουν υπερωρίες λόγω της έλλειψης προσωπικού και δεν παίρνουν τις άδειες και τα ρεπό που δικαιούνται.

Τονίζουν πως η διοίκηση του Νοσοκομείου εκφοβίζει και τρομοκρατεί τους εργαζομένους και απαιτούν από τη διοίκηση αλλά και από την κυβέρνηση να μεριμνήσουν για τη στελέχωση του νοσοκομείου για να εξασφαλιστεί η ποιοτική περίθαλψη στους κατοίκους του νησιού, αλλά και η ψυχική και σωματική υγεία των εργαζομένων.

Νέα Σμύρνη: Συμπλοκές πολιτών με αστυνομία! Ταραχές και πορεία προς το τμήμα με πάνω από 1.000 άτομα (vids)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σάμος: Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο καταγγέλλουν ελλείψεις προσωπικού και τρομοκράτηση από τη διοίκηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.