ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάμος σεισμός: Κάτοικος περιγράφει τα όσα συνέβησαν στο σημείο που σκοτώθηκαν οι μαθητές

Σάμος σεισμός: Κάτοικος της Σάμου περιγράφει τα όσα έγιναν στο νησί και το τραγικό περιστατικό με την απώλεια της ζωής δύο μαθητών. Τραγικό θάνατο βρήκαν στη Σάμο δύο μαθητές μετά το σεισμό, όταν καταπλακώθηκαν από συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάμος σεισμός: Ο καθηγητής Λέκκας για το αν τα 6,7 ρίχτερ ήταν η κύρια...
Σάμος σεισμός: Κάτοικος περιγράφει τα όσα συνέβησαν στο σημείο που σκοτώθηκαν οι μαθητές

Σάμος σεισμός: Κάτοικος της Σάμου περιγράφει τα όσα έγιναν στο νησί και το τραγικό περιστατικό με την απώλεια της ζωής δύο μαθητών.

Τραγικό θάνατο βρήκαν στη Σάμο δύο μαθητές μετά το σεισμό, όταν καταπλακώθηκαν από συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάμος σεισμός: Ο καθηγητής Λέκκας για το αν τα 6,7 ρίχτερ ήταν η κύρια δόνηση (vid)

Κάτοικος της περιοχής, περιέγραψε το περιστατικό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Όταν έγινε ο σεισμός πεταχτήκαμε στην αυλή του σπιτιού και εκείνη τη στιγμή ήρθαν τρία παιδιά κλαίγοντας, η σκόνη από την κατάρρευση του κτιρίου σκέπασε τα πάντα», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε «Δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε τι έγινε. Δεν πήραμε… μυρωδιά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σάμος σεισμός: Κάτοικος περιγράφει τα όσα συνέβησαν στο σημείο που σκοτώθηκαν οι μαθητές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.