ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάμος σεισμός – Μητέρα Κλαίρης: «Αγκαλιάστε τα παιδιά σας, δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος»

O σεισμός των 6.7 ρίχτερ που… χτύπησε την Σάμο είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές ζημιές αλλά και να… φύγουν δύο νεαρά άτομα Ο λόγος για την 15χρονη Κλαίρη, αλλά και τον 17χρονο Άρη, οι οποίοι καταπλακώθηκαν από έναν τοίχο καθώς επέστρεφαν από το σχολείο όταν γινόταν ο σεισμός. Η τοπική κοινωνία ακόμα είναι συντετριμμένη,...
Σάμος σεισμός – Μητέρα Κλαίρης: «Αγκαλιάστε τα παιδιά σας, δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος»

O σεισμός των 6.7 ρίχτερ που… χτύπησε την Σάμο είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές ζημιές αλλά και να… φύγουν δύο νεαρά άτομα

Ο λόγος για την 15χρονη Κλαίρη, αλλά και τον 17χρονο Άρη, οι οποίοι καταπλακώθηκαν από έναν τοίχο καθώς επέστρεφαν από το σχολείο όταν γινόταν ο σεισμός. Η τοπική κοινωνία ακόμα είναι συντετριμμένη, ενώ το δικό της συγκινητικό μήνυμα έστειλα η μητέρα του νεαρού κοριτσιού που έφυγε τόσο άδικα.

Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Ζήστε την κάθε στιγμή. Αυτό είναι το μήνυμα μας. Δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Αγκαλιάστε όλοι τα παιδιά τους. Να τα αγαπάτε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάμος σεισμός: Βίντεο «σοκ» από την ώρα της καταστροφής! (Video)

Από την πλευρά του ο πατέρας του 17χρονου Άρη Αλέξης Κομνηνός, δημοσιογράφος στο Samos today, μιλώντας στο protothema.gr τόνισε για το τραγικό περιστατικό: «Κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά όταν δεν μου σήκωνε το τηλέφωνο. Αρχίσαμε να ψάχνουμε. Εγώ νωρίτερα έδινα ρεπορτάζ και έψαχνα τα παιδιά μου. Ο γιος μου ήταν δαιμόνιος ρεπόρτερ»

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι γονείς των δύο παιδιών που δεν τα κατάφεραν, στο συγκεκριμένο δρομάκι όπου και έγινε το τραγικό συμβάν στην οδό Κόναρη, την ώρα του σεισμού έπαιζαν πάρα πολλά παιδιά, τα οποία γλίτωσαν από τύχη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σάμος σεισμός – Μητέρα Κλαίρης: «Αγκαλιάστε τα παιδιά σας, δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.