ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάμος σεισμός: Ο καθηγητής Λέκκας για το αν τα 6,7 ρίχτερ ήταν η κύρια δόνηση (vid)

Τον λόγο για τον οποίο έπληξε περισσότερο την τουρκική πλευρά και όχι τόσο την ελληνική ανέφερε ο Ευθύμης Λέκκας στην ΕΡΤ. Παράλληλα, έδωσε οδηγίες προς τους κατοίκους των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου. Παράλληλα ο καθηγητής σεισμολογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας μιλώντας για την ισχυρή σεισμική δόνηση των 6,7 Ρίχτερ απάντησε και στο ερώτημα...
Σάμος σεισμός: Ο καθηγητής Λέκκας για το αν τα 6,7 ρίχτερ ήταν η κύρια δόνηση (vid)

Τον λόγο για τον οποίο έπληξε περισσότερο την τουρκική πλευρά και όχι τόσο την ελληνική ανέφερε ο Ευθύμης Λέκκας στην ΕΡΤ. Παράλληλα, έδωσε οδηγίες προς τους κατοίκους των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Παράλληλα ο καθηγητής σεισμολογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας μιλώντας για την ισχυρή σεισμική δόνηση των 6,7 Ρίχτερ απάντησε και στο ερώτημα αν αυτός ήταν ο κύριος σεισμός ή αναμένουμε και μεγαλύτερο.

Η απάντηση του ξεκάθαρη όσον αφορά τουλάχιστον την χώρα μας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «…δεν φοβάμαι μεγαλύτερο σεισμό στην πλευρά της Ελλάδος»

Σάμος σεισμός: Δείτε παρακάτω όσα είπε ο καθηγητής κ Ευθύμης Λέκκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σεισμός: Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που πέφτει πολυκατοικία στην Τουρκία

Σεισμός Σμύρνη: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και 120 τραυματίες (vids)

Μητσοτάκης σε Ερντογάν για τον σεισμό: «Όποιες και αν είναι οι διαφορές μας, είμαστε μαζί»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σάμος σεισμός: Ο καθηγητής Λέκκας για το αν τα 6,7 ρίχτερ ήταν η κύρια δόνηση (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.