ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαμοθράκη: Σενάριο πως θα γίνει κέντρο μεταναστών έπειτα από φορτίο που ήρθε

Ανάστατη είναι η Σαμοθράκη μετά την είδηση πως στο νησί αναμένεται ένα φορτίο με υλικά που αφορούν στη φιλοξενία μεταναστών, όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός Status Radio 94.2.
Σαμοθράκη: Σενάριο πως θα γίνει κέντρο μεταναστών έπειτα από φορτίο που ήρθε

Αναστάτωση προκλήθηκε στη Σαμοθράκη μετά την είδηση πως στο νησί αναμένεται ένα φορτίο με υλικά που αφορούν στη φιλοξενία μεταναστών, όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός Status Radio 94.2.

Το Λιμεναρχείο είναι τελικά ο παραλήπτης του «πακέτου» υλικών διαχείρισης και φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Σαμοθράκης.

Πρόκειται για φορτηγό ιδιωτικής εταιρείας που μεταφέρει σε 25 παλέτες,  στρώματα, sleeping bags, ρουχισμό και είδη προσωπικής υγιεινής, όπως πετσέτες, οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες που αποστέλλει η Ύπατη Αρμοστία του ΟΗΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πρόσφυγες: Εκατοντάδες μερίδες φαγητού πεταμένες σε hot spot της Σάμου

Μάλιστα, τα υλικά αναμένεται να ξεφορτωθούν αύριο στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Σαμοθράκης, αφού σήμερα δεν εκτελέστηκε δρομολόγιο από την ναυτιλιακή εταιρεία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς δήλωσε άγνοια για το γεγονός, αλλά αργότερα επιβεβαίωσε την πληροφορία.

Βεβαίως, αυτό το γεγονός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο νησί αφού κανείς δεν δικαιολογεί μια τόσο μεγάλη ποσότητα υλικών για την Σαμοθράκη, ανησυχώντας για το ενδεχόμενο να προετοιμάζεται υποδοχή μεγάλου αριθμού μεταναστών στο νησί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σαμοθράκη: Σενάριο πως θα γίνει κέντρο μεταναστών έπειτα από φορτίο που ήρθε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.