ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαντορίνη: Σεισμός 4 ρίχτερ ταρακούνησε το νησί (pic)

Έντονη σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ ταρακούνησε τη Σαντορίνη!
Σαντορίνη: Σεισμός 4 ρίχτερ ταρακούνησε το νησί (pic)

Έντονη σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ ταρακούνησε τη Σαντορίνη!

Σαντορίνη: Σεισμός 4 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο 16 χιλιόμετρα βόρεια βορειοανατολικά της Σαντορίνης, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο ο σεισμός εντοπίζεται 18χλμ βόρεια βορειανατολικά της Σαντορίνης.

Επίσης, ο σεισμός έχει εστιακό βάθος τα 10 χλμ.

Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο υπολόγισε τη δόνηση στα 4,2 Ρίχτερ, 7 χλμ. βόρεια-βορειανατολικά της Οίας Θήρας και το εστιακό βάθος στα 2 χλμ.

Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ή από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σαντορίνη: Σεισμός 4 ρίχτερ ταρακούνησε το νησί (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.