ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαρηγιάννης: «Τρίτο κύμα πανδημίας τον Απρίλιο στην Αττική»

Σαρηγιάννης: «Τρίτο κύμα πανδημίας τον Απρίλιο στην Αττική» Ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης σε δηλώσεις του, μίλησε για ένα τρίτο κύμα πανδημίας που θα πλήξει την Αττική τον μήνα Απρίλιο. Στον ΣΚΑΪ μίλησε το πρωί της Κυριακής (31/1) ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης. Ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αναφερόμενος στην Αττική έκανε λόγο για...
Σαρηγιάννης: «Τρίτο κύμα πανδημίας τον Απρίλιο στην Αττική»

Σαρηγιάννης: «Τρίτο κύμα πανδημίας τον Απρίλιο στην Αττική»

Ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης σε δηλώσεις του, μίλησε για ένα τρίτο κύμα πανδημίας που θα πλήξει την Αττική τον μήνα Απρίλιο.

Στον ΣΚΑΪ μίλησε το πρωί της Κυριακής (31/1) ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αναφερόμενος στην Αττική έκανε λόγο για αύξηση κρουσμάτων της τάξεως των 900-950.

«Περιμένω να δω τρίτο κύμα στην Αττική τον Απρίλιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, ενώ σημείωσε πως υπάρχει χρόνος για να αντιδράσουμε αλλά και να παρθούν περαιτέρω μέτρα. Παράλληλα υπογράμμισε ότι πιθανώς να χρειαστεί να κλείσουν τα σχολεία κάποια στιγμή, ενώ τόνισε ότι οι συνθήκες δεν βοηθούν στην μείωση της μετάδοσης της πανδημίας.

Πιο συγκεκριμένα μίλησε για την βρετανική μετάλλαξη, η οποία είναι στην ελληνική κοινότητα και υπάρχει θέμα συνολικής διασποράς. Μεταξύ άλων επεσήμανε πως το θέμα των εμβολίων, θα πρέπει να επιταχυνθεί για να είναι αποτελεσματικά και τον καιρό καθώς όπως ανέφερε βαδίζουμε στον σημαντικό μήνα του χειμώνα ενώ πρότεινε την αύξηση των τεστ παντού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σαρηγιάννης: «Τρίτο κύμα πανδημίας τον Απρίλιο στην Αττική»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.