ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΑΤΑ: Εισηγήθηκε την αφαίρεση άδειας του οδηγού ταξί

Η ΣΑΤΑ εισηγήθηκε την αφαίρεση της άδειας του οδηγού ταξί στο Ελληνικό που άφησε αβοήθητη την αιμόφυρτη, η οποία εν τέλει κατέληξε
ΣΑΤΑ: Εισηγήθηκε την αφαίρεση άδειας του οδηγού ταξί

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αθηνών εισηγήθηκε την αφαίρεση της άδειας του οδηγού ταξί που άφησε αβοήθητη τη γυναίκα στο Ελληνικό, η οποία εν τέλει πέθανε!

Να θυμίσουμε ότι ο οδηγός έβγαλε έξω από το αυτοκίνητό του, την αιμόφυρτη γυναίκα, παρά το γεγονός ότι η ίδια έκανε έκκληση να τη βοηθήσει, αφού την είχε μόλις πυροβολήσει ο άνδρας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΣΑΤΑ αναφέρει: «Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό, με τον θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.

Το ΣΑΤΑ καταδικάζει τη συμπεριφορά του οδηγού και τη χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε, ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.

Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΑΤΑ: Εισηγήθηκε την αφαίρεση άδειας του οδηγού ταξί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.