ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχιστό: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό

Τραγικά νέα έρχονται από το Σχιστό, αφού νωρίς το πρωί σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα, όπου ένα τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με μία μηχανή. Συγκεκριμένα στο δίκυκλο, επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία από βρέθηκαν στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά. Ο ένας από τους δύο μάλιστα, δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματα του, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται...
Σχιστό: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό

Τραγικά νέα έρχονται από το Σχιστό, αφού νωρίς το πρωί σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα, όπου ένα τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με μία μηχανή.

Συγκεκριμένα στο δίκυκλο, επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία από βρέθηκαν στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά.

Ο ένας από τους δύο μάλιστα, δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματα του, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Kαιρός 24/1: Αίθριος με τοπικές βροχές

Η κυκλοφορία στο σημείο είχε διακοπεί αρχικά, στην συνέχεια δόθηκε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ στη συνέχεια αποκαταστάθηκε πλήρως.

Ήδη έχουν αρχίσει οι έρευνες από την τροχαία για να αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σχιστό: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.