ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολεία: Ανοίγουν πάλι τα Λύκεια – Πόσοι μαθητές/καθηγητές βρέθηκαν θετικοί

Ανοίγουν ξανά τα Λύκεια τη Δευτέρα (12/4), ενώ από την Κυριακή είναι διαθέσιμη η υπηρεσία της δήλωσης αποτελεσμάτων των self test.
Σχολεία: Ανοίγουν πάλι τα Λύκεια – Πόσοι μαθητές/καθηγητές βρέθηκαν θετικοί

Σχολεία: Ανοίγουν ξανά τα Λύκεια τη Δευτέρα (12/4), ενώ από την Κυριακή είναι διαθέσιμη η υπηρεσία της δήλωσης αποτελεσμάτων των self test.

Τα αποτελέσματα των self tests δηλώνονται στην πλατφόρμα μέχρι και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στα σχολεία.

Περίπου 200 μαθητές και εκπαιδευτικοί, έχουν δηλώσει ήδη στο self testing.gov.gr ότι είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Μαθητές, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό των σχολικών μονάδων είναι υποχρεωτικό να δηλώνουν στην πλατφόρμα το αποτέλεσμα του τεστ.

Κατά την προσέλευση στο σχολείο οφείλουν να έχουν μαζί τους βεβαίωση αρνητικού τεστ.

Το υπουργείο Παιδείας κάνει λόγο για «επιστροφή όλων στο σχολείο με ασφάλεια», αναφορικά με την πραγματοποίηση των self test δύο φορές την εβδομάδα.

Παραμένει η ισχυρή σύσταση για  αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, αφού το self test, είναι ένα συμπληρωματικό εργαλείο που αφορά κυρίως στην έγκαιρη ανίχνευση ασυμπτωματικών φορέων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σχολεία: Ανοίγουν πάλι τα Λύκεια – Πόσοι μαθητές/καθηγητές βρέθηκαν θετικοί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.