Σχολεία Ελλάδα

Η μέρα για το άνοιγμα των σχολείων πλησιάζει καθώς για την ερχόμενη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένος ο αγιασμός εν όψει της νέας σεζόν. Η αβεβαιότητα για το πως ακριβώς θα ανοίξουν τα σχολεία συνεχίζεται καθώς δεν υπάρχουν ξεκάθαρες οδηγίες. Και αυτή έρχονται να ενισχύσουν οι ενημερώσεις των σχολείων προς του γονείς. Ένα τέτοιο μέιλ...

Η μέρα για το άνοιγμα των σχολείων πλησιάζει καθώς για την ερχόμενη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένος ο αγιασμός εν όψει της νέας σεζόν.

Η αβεβαιότητα για το πως ακριβώς θα ανοίξουν τα σχολεία συνεχίζεται καθώς δεν υπάρχουν ξεκάθαρες οδηγίες. Και αυτή έρχονται να ενισχύσουν οι ενημερώσεις των σχολείων προς του γονείς.

Ένα τέτοιο μέιλ έχουμε στη διάθεσή μας από νηπιαγωγείο της Αθήνας. Με τις οδηγίες να δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.

Προσπερνώντας το γεγονός πως είναι όλο γραμμένο με κεφαλαία (!) έχουν τεράστιο ενδοιαφέρον αυτά που λέει.

Σίγουρα σε συγκροτήματα που στεγάζονται πολλά σχολεία θα υπάρξουν κοινοί αγιασμοί. Ωστόσο στεκόμαστε την… οδηγία νούμερο 3.

Αυτή αναφέρεται στα παιδάκια -μιλάμε για προνήπια και νήπια- που δεν μπορούν να αποχωριστούν τους γονείς τους. Τι θα γίνει με αυτά τα παιδιά; Απλά τα πράγματα θα κοιτάνε έξω από το σχολείο! Αυτή ακριβώς είναι η λύση που βρέθηκε. Να μείνουν τα παιδιά την πρώτη τους -για πολλά από αυτά- ημέρα, την ημέρα του αγιασμού, εκτός σχολείου.

Έχει τεράστιο ενδιαφέρον τι θα γίνει τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι να προσαρμοστούν.

Επίσης εντύπωση προκαλεί και το γεγονός πως τα δύο τμήματα θα σχολάσουν με πέντε λεπτά διαφορά. Προφανώς παιδιά και γονείς θα… διακτινιστούν!

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime