ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολεία – ΕΠΙΣΗΜΟ: Κλείνουν σε όλη τη χώρα – Αυτά είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Έπειτα από εισήγηση της επιτροπής αποφασίστηκε ότι από την Τρίτη αναστέλλεται η διά ζώσης λειτουργία των σχολείων.
Σχολεία – ΕΠΙΣΗΜΟ: Κλείνουν σε όλη τη χώρα – Αυτά είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Σχολεία: Έπειτα από εισήγηση της επιτροπής αποφασίστηκε ότι από την Τρίτη αναστέλλεται η διά ζώσης λειτουργία των σχολείων.

Σχολεία – Lockdown: Η επιτροπή εισηγήθηκε η εκπαιδευτική διαδικασία σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες να συνεχιστεί υπό το καθεστώς τηλεκπαίδευσης μέχρι τις 29 Μαρτίου σε όλη την Επικράτεια, ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται στο πλαίσιο της παράτασης του lockdown μέχρι τις 22 Μαρτίου.

«Κατά το διάστημα αυτό θα επικαιροποιηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα με αφορμή την αύξηση της μεταδοτικότητας, την κυκλοφορία των νέων μεταλλάξεων, την αύξηση επιδημικών εξάρσεων σε σχολικές μονάδες πέρα του αναμενόμενου για τις συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες σε περιοχές που λειτουργούσαν δια ζώσης.

Προτείνεται η ενίσχυση της διαδικασίας του testing στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές προκειμένου να αρχίσει η δια ζώσης εκπαίδευση με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Από το μέτρο εξαιρούνται τα ειδικά σχολεία τα οποία συνεχίζουν να λειτουργούν διά ζώσης», ήταν τα λόγια του Νίκου Χαρδαλιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σχολεία – ΕΠΙΣΗΜΟ: Κλείνουν σε όλη τη χώρα – Αυτά είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.