ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολεία: Σε αυτές τις περιοχές θα είναι κλειστά

Η κακοκαιρία Ιανός έχει πλήξει σημαντικά τον Δήμο Μουζακίου και όπως ανακοινώθηκε στα σχολεία θα είναι κλειστά τη Δευτέρα και την Τρίτη. Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη στον Δήμο Μουζακίου, όπως ανακοινώθηκε. Πιο συγκεκριμένα, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί και τα νηπιαγωγεία του Δήμου Μουζακίου δεν θα...
Σχολεία: Σε αυτές τις περιοχές θα είναι κλειστά

Η κακοκαιρία Ιανός έχει πλήξει σημαντικά τον Δήμο Μουζακίου και όπως ανακοινώθηκε στα σχολεία θα είναι κλειστά τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη στον Δήμο Μουζακίου, όπως ανακοινώθηκε. Πιο συγκεκριμένα, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί και τα νηπιαγωγεία του Δήμου Μουζακίου δεν θα ανοίξουν για τις δύο επόμενες ημέρες, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής.

Όπως τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης, αποφασίστηκε το κλείσιμο των σχολικών μονάδων καθώς η κακοκαιρία έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές σε υποδομές και κυρίως στο οδικό δίκτυο των περιοχών του δήμου, κάνοντας δυσχερή έως αδύνατη τη μετακίνηση των μαθητών.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε πως αναστέλλεται έως και τις 25/9 η λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σχολεία: Σε αυτές τις περιοχές θα είναι κλειστά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.