ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχόλιο του Netflix για την επιστροφή των πινάκων στην Ελλάδα

Η δημοφιλής σειρά του Netflix, «Lupin» σχολίασε το συμβάν.
Σχόλιο του Netflix για την επιστροφή των πινάκων στην Ελλάδα

Με αφορμή  την επιστροφή των κλεμμένων πινάκων του Πικάσο και του Μοντριάν η δημοφιλής σειρά του Netflix, «Lupin» σχολίασε το συμβάν.

Το Netflix και πιο συγκεκριμένα η σειρά «Lupin» προχώρησε σε μια έξυπνη ανάρτηση με αφορμή την εύρεση μετά από εννέα χρόνια του κλεμμένου πίνακα του Πικάσο (καθώς και ένα έργο του Ολλανδού ζωγράφου Πιτ Μοντριάν) από την Εθνική Πινακοθήκη.

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Τρίτη (29/6) από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για έναν 49χρονο ελαιοχρωματιστή που είχε πάθος για την τέχνη και που κατέστρωσε ένα ολόκληρο σχέδιο για την κλοπή τους το 2012.

Την επιστροφή λοιπόν των κλεμμένων πινάκων, θέλησε να σχολιάσει με εμπνευσμένο τρόπο η δημοφιλής σειρά Lupin του Netflix η οποία είχε κάνει ανάρτηση και για την Τσικνοπέμπτη.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, στον δεύτερο κύκλο της σειράς που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες, ο πρωταγωνιστής Ασάν Ντιόπ τον οποίο υποδύεται ο Ομάρ Σι, κλέβει έναν πίνακα από το Μουσείο Ορσέ προκειμένου να τον χαρίσει στην κόρη του Πελεγκρινί. Εκείνη, μετά την αρχική έκπληξή της όταν παραλαμβάνει τον πίνακα στο σπίτι της, του ζητά να τον επιστρέψει, κάτι που κάνει όντως ο πρωταγωνιστής.

Στην ανάρτηση, λοιπόν που έκανε το Netflix μετά την συνέντευξη Τύπου για την επιστροφή των πινάκων στην Εθνική Πινακοθήκη, όπου ανήκαν, σημείωσε: «Ο Λουπέν διδάσκει ήθος», με μία φωτογραφία από το κινητό του Ομάρ Σι που δείχνει την είδηση της επιστροφής του πίνακα του Πισαρό στο μουσείο Ορσέ.

Διαβάστε επίσης:

Μάτζικ Τζόνσον: Αποθέωσε και τη Ζάκυνθο (pic)

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του Άρη

Survivor – spoiler: Στον αέρα ο τελικός; Βρέθηκε κρούσμα με Κορονοϊό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σχόλιο του Netflix για την επιστροφή των πινάκων στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.