ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αυτά τα κελιά θα μπουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής – Χωρίς κινητό και λάπτοτ

Μετά την απόφαση που έβγαλε το δικαστήριο στη δίκη της Χρυσής Αυγής, η ΕΛΑΣ έχει ειδικό σχέδιο προκειμένου να συλλάβει τους ενόχους και να τους οδηγήσει στις φυλακές. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του «Βηματοδότη», έχουν οριστεί και τα κελιά στα οποία θα βρεθούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Αναλυτικά: «Σε ειδικά κελιά είτε στις γυναικείες φυλακές είτε...
Σε αυτά τα κελιά θα μπουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής – Χωρίς κινητό και λάπτοτ

Μετά την απόφαση που έβγαλε το δικαστήριο στη δίκη της Χρυσής Αυγής, η ΕΛΑΣ έχει ειδικό σχέδιο προκειμένου να συλλάβει τους ενόχους και να τους οδηγήσει στις φυλακές.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του «Βηματοδότη», έχουν οριστεί και τα κελιά στα οποία θα βρεθούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι.

Αναλυτικά:

«Σε ειδικά κελιά είτε στις γυναικείες φυλακές είτε στις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού (σε ειδική πτέρυγα) πρόκειται να μεταφερθούν οι κατάδικοι, πλέον, της Χρυσής Αυγής μόλις τους απαγγελθούν οι ποινές. Όπως εγκύρως έμαθα, τα κελιά ετοιμάζονται, αλλά μόλις εισέλθουν στο σωφρονιστικό κατάστημα άπαντες θα τεθούν σε… απομόνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταϊκούρας: Νέες ρυθμίσεις για τις οφειλές στην εφορία

Όχι επειδή έκαναν κάποιο σωφρονιστικό παράπτωμα, αλλά λόγω των κανονισμών Covid, που προβλέπουν για όλους τους πρωτοεισερχόμενους κρατούμενους να παραμένουν σε απομόνωση για 14 ημέρες. Μόνοι τους δηλαδή στα κελιά χωρίς επισκέψεις, χωρίς προαυλισμό και οποιαδήποτε επαφή με άλλους κατάδικους.

Εκείνο που έμαθα επίσης είναι ότι οι καταδικασθέντες χρυσαυγίτες (όσοι απ΄αυτούς τελικά φυλακισθούν) θα προαυλίζονται (μόλις λήξει η απομόνωσή τους) ξεχωριστά από τους άλλους κατάδικους και τα κελιά τους θα είναι μακριά τόσο με τους κατάδικους του κοινού ποινικού δικαίου όσο και με τους κατάδικους ή υπόδικους για τρομοκρατικές ενέργειες, όπως για παράδειγμα, τα μέλη των Πυρήνων.

Να σημειώσω ότι οι περισσότεροι καταδικασθέντες Χρυσαυγίτες μόλις περάσουν την πύλη των φυλακών θα προωθηθούν στα κελιά που είχαν προφυλακιστεί και στο παρελθόν. Οι υπόλοιποι θα πάνε απέναντι στις δικαστικές φυλακές. Για όλους θα ισχύσουν τα μέτρα κράτησης. Δηλαδή χωρίς τηλέφωνο, χωρίς λάπτοπ και οτιδήποτε ηλεκτρονικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε αυτά τα κελιά θα μπουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής – Χωρίς κινητό και λάπτοτ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.