ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε άλλο κόσμο: Την ώρα που οι πολίτες στενάζουν, ο Χάρης Θεοχάρης χορεύει rock n’ roll με τους «επενδυτές»!

Την ώρα που οι πολίτες οδηγούνται στο «δελτίο» και ο Κ .Μητσοτάκης μας βάζει σε «πόλεμο» με τη Ρωσία, ο Χάρης Θεοχάρης το έριξε στον χορό!
Σε άλλο κόσμο: Την ώρα που οι πολίτες στενάζουν, ο Χάρης Θεοχάρης χορεύει rock n’ roll με τους «επενδυτές»!

Χάρης Θεοχάρης: Άλλη μια τρανταχτή περίπτωση πως η κυβέρνηση έχει μετατραπεί σε «παιδική χαρά» της εξουσίας, στις πλάτες ενός γονατισμένου λαού, είναι το βίντεο που έχει προκαλέσει σάλο στα social media, και δείχνει τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ, Χάρη Θεοχάρη, να προβαίνει σε χαρούμενες χορευτικές… φιγούρες, σε εκδήλωση της Lamda Development.

Την ίδια ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωνε σε εκπομπή του Bloomberg πως διεξάγει… πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, ο κ. Θεοχάρης μέσα στην «τρελή χαρά» γινόταν αναπόσπαστο κομμάτι της χαρούμενης ατμόσφαιρας των «επενδυτών», οι οποίοι φαίνεται πως είναι οι μόνοι που έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν, όσο οι πολίτες βυθίζονται στη δίνη της ανασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπόλοιποι τρεις «παρτενέρ» που λικνίζονται στους ρυθμούς του… Rock and Roll μαζί με τον βουλευτή, είναι αρχιτέκτονες που συνεργάζονται με την Lamda.

Όπως θα περίμενε κανείς, το δημοσιευμένο στιγμιότυπο έχει προκαλέσει τη μήνη των χρηστών του διαδικτύου, με έναν μεγάλο όγκο αρνητικών σχολίων να κατακρίνουν την στάση του βουλευτή. Όσο οι Έλληνες καλούνται από την κυβέρνηση να κάνουν θυσίες, να μειώσουν την κατανάλωση ρεύματος στα σπίτια τους και να ξεπαγιάσουν οικειοθελώς «για το καλό της χώρας», κυβερνητικοί βουλευτές κάνουν ξέφρενους χορούς γιορτάζοντας τις χρυσοφόρες business με τους ολιγάρχες.

Αναρωτιέται κανείς τι σόι «πόλεμος» είναι αυτός που αντιλαμβάνεται ο πρωθυπουργός, εφόσον τις τελευταίες μέρες βλέπουμε σκηνές «απείρου κάλλους», πότε με τον Νότη Μηταράκη να παίζει τον κομπάρσο σε σίριαλ, πότε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ραδιοφωνικές εκπομπές να μιλάει για το μπάρμπεκιου, και πότε με τον Χάρη Θεοχάρη να χορεύει «twist» σε εκδήλωση της Lamda.

Οι πολίτες καλούνται να «προσαρμοστούν» για να μην πεθάνουν, και βουλευτές της κυβέρνησης χορεύουν χαρούμενοι πάνω από τα συντρίμμια της δημόσιας περιουσίας, αφού το «φιλέτο» του Ελληνικού κατασπαράσσεται ως αντικείμενο δοσολοψίας μεταξύ ανθρώπων της «ελίτ». Και αυτό διότι οι «επενδυτές» αφέθηκαν ελεύθεροι από την κυβέρνηση να κάνουν κερδοσκοπικά όργια, και έτσι η Lamda τεμάχισε μέρος της έκτασης του Ελληνικού και πουλά «οικόπεδα με θέα» σε κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ για την υποτιθέμενη «αστική ανάπλαση» που υποσχόταν η κυβέρνηση προεκλογικά, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα!

Μπορεί η ενεργειακή κρίση να βυθίζει στο σκοτάδι και στο κρύο εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά, μπορεί ακόμα και να φτάσουμε σε ρεύμα με δελτίο, όμως φαίνεται πως κάποιοι θα συνεχίσουν να χορεύουν χαρούμενοι, στο δικό τους ιδιωτικό σύμπαν. Δείγμα της χαοτικής απόστασης που χωρίζει την κυβέρνηση από τους πολίτες, άλλα και της πρωτοφανούς παρακμής του κυρίαρχου πολιτικού συστήματος, που πλέον δεν σέβεται ούτε τα προσχήματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε άλλο κόσμο: Την ώρα που οι πολίτες στενάζουν, ο Χάρης Θεοχάρης χορεύει rock n’ roll με τους «επενδυτές»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.